pistacjowymis@op.pl Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 WITAM JESTEM Z MIELCA SZUKAM CHETNYCH Z MIELCA I OKOLIC NA KOPANKI OCZYWIŚCIE ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Ja pierdziele Pistacjowymiś hehehe skąd sie to wzieło hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 o w morde kudłaty a ty co zarośnięty jak swinia jestes czy co??? skad tobie sie to wzieło he he he jełopie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Moj kuzyn jest z Mielca i kopie.Ale nie widzialem sie z nim 4 lata.Jak cos bade wiedzial dam tu znac.PzdrGrand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Tak własnie dlatego jestem Kudłąty i wcale nie jestem jełopem. Pistacjowy misu heheheh Wytłumacz etymologie tej ksywy buahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 jełopie jestes jełop jak ta lala :) i spadaj na drzewo banay prostowć bo to najbardziejkudłate małpy lubią hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 http://www.madzia.olp.pl/diddl/04.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.