kudi Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 Szumnie zapowiadane przez media poszukiwania w Krasnem, jednej z rezydencji Kocha... ktos wie cos wiecej? Czy znalezli i cichcem wywiezli Bursztynowa Komnate? pozdrrobert_kudelski
sopel69 Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Cześć Robert miały być ale chyba nie były. A swoją drogą mój dziadek zarówno przed woją jak i w jej trakcie pracował w tym majątku jako kowal.w ten albo przyszły weekend bede w tych stronach to chyba tam wpadnę jak cos sie dowiem , albo JĄ znajdę to Ci dam znać :)).Pozdro
Romel79 Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 No i ile jeszcze wam razy mam powtarzać że już dawno ją znalazłem i leży u mnie w piwnicy w skrzynkach po jabłkach ;)a tak na serio to nawet jak ktoś ją znajdzie to i tak nie bedzie się do niczego nadawała bo bursztyn w nieodpowiednich warunkach bardzo sie niszczy.pozdr
kudi Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 sopel to ciekawe. moze nawet nasi dziadkowie sie znali:) moj po wysiedleniu trafil w okolice Krasnego. Opowiadal mi ze czasami widzal polowania jakie urzadzal Koch. pozdrrobert_kudelski
sopel69 Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Cześć Robert. Mogło tak być rodzina mojego ojca tam mieszkała a część dalej mieszka są tam fajne miejscówki:). pozdro
sopel69 Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Ten weekend odpadł. Syn przywlókł z przedszkola ospę więc jadę w najbliższy.Robert jak coś będę miał dam cynk .Pozdro.
sopel69 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Cześć. Byłem w Krasnem . poszukiwań nie prowadzono chyba,że po cichu ale nie dało by sie to ukryć. w natępnym tygodniu idę na urlop to strzelę parę fotek z wysadzonej rezydencji Kocha, wczoraj nie bardzo miałem czas .Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.