Skocz do zawartości

Byly jakies poszukiwana Bursztynowej w Krasnem?

kudi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szumnie zapowiadane przez media poszukiwania w Krasnem, jednej z rezydencji Kocha... ktos wie cos wiecej? Czy znalezli i cichcem wywiezli Bursztynowa Komnate?

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Cześć Robert miały być ale chyba nie były. A swoją drogą mój dziadek zarówno przed woją jak i w jej trakcie pracował w tym majątku jako kowal.w ten albo przyszły weekend bede w tych stronach to chyba tam wpadnę jak cos sie dowiem , albo JĄ znajdę to Ci dam znać :)).Pozdro
Napisano
No i ile jeszcze wam razy mam powtarzać że już dawno ją znalazłem i leży u mnie w piwnicy w skrzynkach po jabłkach ;)

a tak na serio to nawet jak ktoś ją znajdzie to i tak nie bedzie się do niczego nadawała bo bursztyn w nieodpowiednich warunkach bardzo sie niszczy.

pozdr
Napisano
sopel to ciekawe.
moze nawet nasi dziadkowie sie znali:) moj po wysiedleniu trafil w okolice Krasnego. Opowiadal mi ze czasami widzal polowania jakie urzadzal Koch.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Ten weekend odpadł. Syn przywlókł z przedszkola ospę więc jadę w najbliższy.Robert jak coś będę miał dam cynk .Pozdro.
Napisano
Cześć. Byłem w Krasnem . poszukiwań nie prowadzono chyba,że po cichu ale nie dało by sie to ukryć. w natępnym tygodniu idę na urlop to strzelę parę fotek z wysadzonej rezydencji Kocha, wczoraj nie bardzo miałem czas .Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie