P.D Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam jesli ktos juz ma ten wykrywacz,prosze o pierwsze spostrzezenia.pozdrawiam
jano Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Tu już ktoś ma:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=13538pozdr,
Kubalo Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Ostatnio postanowiłem sobie kupić coś uniwersalnego i wybór padł na ultre2. W Łodzi dostałem ją bez problemu ponad tydzień temu.Niestety jeszcze nie byłem w terenie z braku czasu. Jedyne próby robiłem przed domem. W AllMetal nie było co próbować (gwoździe itp). Przekręciłem dyskryminacje na max i wyskoczyły 3 kopiejki z 1899 roku. Co do dyskryminacji to pomimo wrzucenia jej na maxa sprzęt trochę szaleje, nie wiem czy to jego wina, czy może sprawa ustawień. Musze wybrać się z nim w teren aby dokładnie to określić.Napisze wtedy jak się sprawdza. Miałem kiedyś BH Tracker IV. Teraz mam jeszcze PI na militaria, CScope 660 (ale się cholera popsuła kilka miechów temu :(. Tak więc Rutus nie jest moim pierwszym sprzętem i będę mógł napisać o nim w miare obiektywnie.PozdrawiamKuba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.