luksek Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam,Czy ktoś z Was orientuje się, czy w Polsce ktoś produkuje kopie fasunków do niemieckich hełmów lub ich części składowe? Lub też gdzie w Polsce takie można nabyć?Pozdrawiam,Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Super nity robi Romper Pomper, teraz się przymierza do fasunków. Jak mu to wyjdzie to będzie najlepsza opcja. Nie dość, że nie za wielka kasa to plus bardzo dobre wykonanie.Możesz go złapać na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 romper-pomper ma do niemców najlepsze rzeczy ( i nie jest to tylko moje zdanie) kalki ,paski ,pod brode ,nity itd. Wszystko co do tej pory u niego nabywałem było doskonałej jakosci (no raz trafił sie pekniety nit ale poxipol załatwił sprawe :). Mi na gwałt potrzebna jest obręcz wewnetrzna bo mam super hełm w kamuflarzu z aluminiowa obrecza ale bez srodka.Od uzytkownika PWM mozna nabyc fajne skóry dofrasunku- czeskie które lepiej wygladaja niz polskie i bardziej odpowiadaja oryginałom.Wiec jesli ktos posiada chocby zdjecie obreczy wewnetrzej byłbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Nordland Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Ja robię kompletne fasunki do niemieckich hełmów w cenie czeskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.