Skura 33 Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam !Czy pojawi się w tym roku nowy smetek ??Czy wogóle ma wyjść nowy ??Słyszałem rużne informacje.Pozdrawiam
Skura 33 Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Mam pytanie:Jakie są najlepsze ustawienia na militaria typu: Hełm, karabin, Klamra od pasa, bagnet, manierka,menażka.Na typu takiego złomu chodzić z włączoną opcjąGROUND BALANC/DISCRIMNATE ?? która opcja jest lepsza ??.
fuks Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 O nowym Smetku to juz sie mowi od ponad 2 lat :-)))) , wszyscy co jakis czas zadaja sobie to pytanie, niestety wszyscy poza p. Smetkowskim! Ta cisza trwa juz zbyt dlugo, wiec osobiscie w nowy model nie wierze. Kto czekal na nowego HS-4, zdazyl kupic juz cos innego, tym bardziej ze ostatnie wykrywki (zagraniczne jak i te polskie) sa w przyzwoitej cenie jak na swoje zasiegi.
maxikasek Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 O HS-4 słyszałem od P. Smętkowskiego 2 lata temu jak kupowałem swój- ale mówił że ma tyle zamówien że nie ma czasu przysiąść.
fuks Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Od dwoch lat tlucze non stop same HS-3????? No, nie wiem ile sie produkuje" jeden wykrywacz, ale jesli to prawda to wkrotce co 10-ty Polak bedzie mial Smetka :-)))A tak na powaznie - to wydaje mi sie, ze HS-4 byl juz skonczony, ale kiedy pojawila sie konkurencja (np. Solaris) - p. Henryk wstrzymal debiut rynkowy, poprzeczka poszla bardzo wysoko i teraz nie da sie wejsc na rynek z czyms przecietnym". Mam nadzieje, ze HS-4 jest udoskonalany i jak juz sie kiedys pojawi - to powali Minelaba Explorera II !!!:-)))
maxikasek Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 powtarzam tylko co usłyszałem przez telefon. NA swój czekałem 10 tygodni, bo był zawalony zamówieniami z wojska i od archeo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.