Skocz do zawartości

Smętek

Skura 33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie:

Jakie są najlepsze ustawienia na militaria typu: Hełm, karabin, Klamra od pasa, bagnet, manierka,menażka.

Na typu takiego złomu chodzić z włączoną opcją
GROUND BALANC/DISCRIMNATE ?? która opcja jest lepsza ??.
Napisano
O nowym Smetku to juz sie mowi od ponad 2 lat :-)))) , wszyscy co jakis czas zadaja sobie to pytanie, niestety wszyscy poza p. Smetkowskim! Ta cisza trwa juz zbyt dlugo, wiec osobiscie w nowy model nie wierze.
Kto czekal na nowego HS-4, zdazyl kupic juz cos innego, tym bardziej ze ostatnie wykrywki (zagraniczne jak i te polskie) sa w przyzwoitej cenie jak na swoje zasiegi.
Napisano
Od dwoch lat tlucze non stop same HS-3????? No, nie wiem ile sie produkuje" jeden wykrywacz, ale jesli to prawda to wkrotce co 10-ty Polak bedzie mial Smetka :-)))
A tak na powaznie - to wydaje mi sie, ze HS-4 byl juz skonczony, ale kiedy pojawila sie konkurencja (np. Solaris) - p. Henryk wstrzymal debiut rynkowy, poprzeczka poszla bardzo wysoko i teraz nie da sie wejsc na rynek z czyms przecietnym". Mam nadzieje, ze HS-4 jest udoskonalany i jak juz sie kiedys pojawi - to powali Minelaba Explorera II !!!
:-)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie