yoony Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 mniejwiecej rok temu pojawilo sie tu klka zdjec wykopanego pod rzarnowcem prowizorycznego dolnego loza doflak 37 88mmi jesnego wozka sdah204 mam pytanie co sie ztym stalo gdzie to pojechalo mozna to gdzies zobaczyc?
wars98 Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Witam!Yoony! O ile mnie pamięć nie myli, to chyba pod poniższym linkiem coś znajdziesz na ten temat:www.eksploracja.glt.plA w każdym razie oni powinni wiedzieć.Pozdrawiamwars98 (:
Asael Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Może to coś pomoże:http://www.eksploracja.hosted.pl/forum/viewtopic.php?t=97
braun Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 czesc mam pytanie czy te szczątki działa są na zamku w Gniewie???
wars98 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Witam!Braun! O ile mnie pamięć nie myli, to podstawa, bo to ją wtedy wyciągnięto, leży i rdzewieje sobie podchmurką gdzieś w Gdańsku w depozycie tamtejszego muzeum (tego samego co zarządza Westerplatte, było gdzie tu na forum w jaki sposób...). Czeka na decyzję WKZ-ta, gdzie ma ostatecznie wylądować. To z tego co ja wiem.Pozdrawiamwars98
yoony Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Napisano 7 Lipiec 2005 czyli nic nowego a kiedy konserwator ma zamiar sie wypowiedziec???tak przy okazji jest jakas instytucja kontrolujaca muzea ich funkcjonowanie taki NIK np ?
wars98 Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Witam!Yoony! Hmmm... Jakby tu Tobie odpowiedzieć? Kiedy? A to tylko Bóg jeden i ewentualnie sam WKZ mogą to wiedzieć...Instytucja kontrolująca muzea?? Masz chyba na myśli Ministerstwo Kultury? Wiesz, jakoś moja wiara w instytucje państwowe nie jest za wielka...Pozdrawiamwars98
oksio Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Sprawy mają się tak .Stoi i czeka Rozmowa z WKZ jest nagrana i ma podjąć decyzje czy otrzyma ją TPS lub wskazane przez nich muzeum.Pozdrowionka dla Warsa98.Oksio
yoony Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 i bedzie jak z Famo 7 421" pantera bedzie przechodzil w utlenione zelazo pewnie nawet nie wiedza co maja >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..................................................jedne
oksio Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Zgadłeś Yoony jak przyjechała szanowna komisja to stwierdzili że to jakiś krzyżak i jakaś oś od wózeczka !!!Ale jak sprawa się spartoli to ktoś tym razem beknie.Bo prasa jest bardzo ciekawa końca.pozdr.Oksio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.