Gewer Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam poszukuje wszelkich map prus wschodnich z XVIII i XIX wieku, czy ktoś zna jakieś linki do takowych map lub posiada skany takich map. Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc. P.S. mam tylko mapy z lat 30 XX wieku i niewiele one mnie pomagają w ustaleniu pewnego faktu.Pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Ja po swoje bylem w bibliotece PAN (Gdansk). CO do ustalania faktow. Zmiany byly duze. Tak na prawde potrzebne beda wszystkie dostepne mapy 19-20 wieczne.Rzeczy jakie mi troche wprowadzily zamieszania - regulacja rzeczek i budowa linii kolejowych.Ale w koncu efekty byly :)PS Czy to na okres napoleonski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam chodzi mnie poprostu by ustalić jak stary jest pewien trakt czy jest wyteorem z okresu który podałem w temacie postu czy moze i jeszcze starszy.Moze ktoś jeszcze bedzie mógł mnie pomóc ??pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.