Skocz do zawartości

PROSPECTOR :):)

ariel101

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich jestem nowym odkrywcą" dostałem w prezencie wykrywacz firmy Armand Prospector , czy ktorys z was uzywa takowego sprzetu ??, jezeli tak to prosze o podpowiedzi na jakich ustawieniach ów wykrywacz sprawuje sie najlepiej i na jakiej zasadzie działaja te diody" ktore tam połyskują ????
Napisano
Witam,

Ponoć sprzęt pierwszej klasy z polskiej czołowki producentów detektorów ,nie łapie nawet wysokoczęstotliwościowych fal nośnych i wysokoprądowych impulsów elektromagnetycznych...

:-)))

Zajrzyj tutaj:

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194338

Pozdrawiam
Edik
Napisano
Edik, Twoje usmieszki staja sie powoli zenujace. Wymadrzasz sie wiedza ksiazkowa w wiekszosci postow o wykrywaczach ale niestety nic madrego do tych postow nie wnosi. Chcesz blyskac wiedza? To wracaj do watku o zakloceniach i tam pokazuj jaki jestes kozak w elektronice.

Wracajac do tematu tego watku, masz ten wykrywacz? To ruszaj do lasu i sam dojdziesz jak go uzywac, zadnej filozofi tam nie ma.
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Kazdy orze jak moze.... uszanujmy czyjes serce i pomysl, by na prezent kupic wykrywacz... ja musialem sobie kupic sam :-(((
Wracajac do postu Edik'a - lepszy taki niz zaden, nieprawdaz? A Ty Edik na czym zaczynales???

Do ariel101 - nie zrazaj sie, moze akieta" na poszukiwania to nie jest, ale wazniejsza jest dobra miescowka i szczescie!

Poszukaj na forum Jakiego wykrywacza uzywasz" odpowiedzi ludzi, co zadeklarowali Prospectora i pisz do nich na priva!Pzdr!
Napisano
Piorek pisałem całkiem serio! A uśmieszki, cóż pogoda ładna - humor mi dopisuje... Dzisiaj znalazłem około 80 monet,w tym 8 boratynek koronnych, dwa zegarki(jeden na chodzie) i trochę złotej biżuterii... :-))))

Jeszcze legenda do moich uśmiechów, chichów, etc:

:-))) - to pełnia radości
:-) - to podróż za jededen uśmiech
:-> - to zwykła złoścliwość - chyba na tym forum tylko jeden raz byłem złośliwy...:-)))

Ja zaczynałem oczywiście na Bfo.

Pozdrawiam
Edik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie