ariel101 Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam wszystkich jestem nowym odkrywcą" dostałem w prezencie wykrywacz firmy Armand Prospector , czy ktorys z was uzywa takowego sprzetu ??, jezeli tak to prosze o podpowiedzi na jakich ustawieniach ów wykrywacz sprawuje sie najlepiej i na jakiej zasadzie działaja te diody" ktore tam połyskują ????
Tanto Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 ech, domyślam się że nie zaglądałeś na stronę producenta :-(http://www.armand.pl/funkcje.html
Edik Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam,Ponoć sprzęt pierwszej klasy z polskiej czołowki producentów detektorów ,nie łapie nawet wysokoczęstotliwościowych fal nośnych i wysokoprądowych impulsów elektromagnetycznych...:-)))Zajrzyj tutaj:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194338PozdrawiamEdik
Edik Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Jak go już ogarniesz to napisz nam wszystkim co nim znalazłeś...Edik
Piorek Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Edik, Twoje usmieszki staja sie powoli zenujace. Wymadrzasz sie wiedza ksiazkowa w wiekszosci postow o wykrywaczach ale niestety nic madrego do tych postow nie wnosi. Chcesz blyskac wiedza? To wracaj do watku o zakloceniach i tam pokazuj jaki jestes kozak w elektronice.Wracajac do tematu tego watku, masz ten wykrywacz? To ruszaj do lasu i sam dojdziesz jak go uzywac, zadnej filozofi tam nie ma.PozdrawiamPiorek
fuks Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Kazdy orze jak moze.... uszanujmy czyjes serce i pomysl, by na prezent kupic wykrywacz... ja musialem sobie kupic sam :-(((Wracajac do postu Edik'a - lepszy taki niz zaden, nieprawdaz? A Ty Edik na czym zaczynales???Do ariel101 - nie zrazaj sie, moze akieta" na poszukiwania to nie jest, ale wazniejsza jest dobra miescowka i szczescie! Poszukaj na forum Jakiego wykrywacza uzywasz" odpowiedzi ludzi, co zadeklarowali Prospectora i pisz do nich na priva!Pzdr!
Verte Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Tak, zdecydowanie tak. Darowanej wykrywce się pod sondę nie zagląda!!!Pozdrawiam Verte
Edik Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Piorek pisałem całkiem serio! A uśmieszki, cóż pogoda ładna - humor mi dopisuje... Dzisiaj znalazłem około 80 monet,w tym 8 boratynek koronnych, dwa zegarki(jeden na chodzie) i trochę złotej biżuterii... :-))))Jeszcze legenda do moich uśmiechów, chichów, etc::-))) - to pełnia radości:-) - to podróż za jededen uśmiech:-> - to zwykła złoścliwość - chyba na tym forum tylko jeden raz byłem złośliwy...:-)))Ja zaczynałem oczywiście na Bfo. PozdrawiamEdik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.