driver81 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 miałem przyjemność brać udział w tej jeździe. powiem krotko efekt piorunujący zakończony bravami :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 pełen relax :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 nowoczesne xenony w zabytku :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 waga ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Powiem tak. Dla mnie rewelka. Może ktoś coś jeszcze wklei bo galeria odkrywcy" coś podejrzanie skąpa tym razem.Czy reporter z O. zabalował, czy zabrakło weny twórczej nie wiem. Może poporostu żal komuś miejsca na stronie ale w poprzednich latach było więcej fotek.pozdr. Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powstaniec 1908 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Czołem Dla mnie trochę odpustowe klimaty (może dla tego ze jestem reenactorem) ale jeśli ktoś chece sobie obejzeć foty to tu jest troche http://www.zlot.darlowo.info/photo_engine.php?gid=2&pid=10i tylko rozwijać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 WitamDer Kacpier ,ten ludzik z bagien ze swoją ekipą (czterech chłopa, motor z wózkiem i dwoje sanek), to lepsze numery wywijali (nota bene nawaleni jak stodoły)-na asfalcie robili sobie kulig... Wg. mnie impreza była super, a nażekania niektórych są delikatnie mówiąc trochę dziwne ,bo takie odpustowe" imprezy dla ładnych paru tysięcy widzów bardziej przyciągają ludzi niż jakaś rekonstr.12 plut. 75. dyw....I teraz trochę fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Podziwiam gościa (temp. pow.-30). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Za szybki blitzkrieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 czeski ersatz 251... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 und noch ein mal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Jagdpanther po liftingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 zdj2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Gillete najlepsze dla mężczyzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Nu priwiet Fritz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Czyżby Maciej Stolarczyk???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Zjazd dla twardzieli i ci ,co gasili pragnienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Dla mnie jest to kozak roku(jak go zobaczyłem , to instynktownie zamknąłem oczy).Sam na codzień jeżdzę busemi poprostu nie wieżyłem własnym oczom.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naja Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Ja tegoroczny zlot połączyłem z rodzinnym wypoczynkiem nad morzem. Byłem tam w zasadzie od jego nieoficjalnego rozpoczęcia (27.06) do oficjalnego zakończenia i o parę dni dłużej. Kwaterę miałem w Darłówku Zachodnim i codziennie dreptałem na Wschód... Uważam, że zlot był udaną imprezą, chociaż jak powiedziała moja żona: uwidacznia się tam druga strona/natura człowieka...". O dziwo bardzo spodobały się jej czołgi, a w szczególności kiedy szalały" po czołgowisku.Dorzucam kilka fotek - z całej sesji zostało się ich niewiele, bo coś szlag trafił moją kartę pamięci... I mnie po trochę również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.