Romel79 Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Kto kolekcjonuje antyczne monetki ? Grecja, Rzym itd ?pozdr
Romel79 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 Uuuu... coś mało ludziFillip II - po nicku odrazu widać :)elnio - rozmawialiśmy na innym forum o antycznych monetkach z allegro, ale tam inny mam nick :)Meko - troche źle sformuowałem pytanie A ja zamierzam zacząć, a właściwie zreaktywować się w tej materji po dłuższej przerwie
Filip II Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Romel a co dokładniej chcesz zbierać ? Ja zbieram Rzym (cesarstwo), Macedonie i Perskie ( a właściwie staram się zbierać, te monety są bardzo rzadkie).
Romel79 Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 najbardziej interesuje mnie Macedonia i Rzym (republika) ale również (choć ciut mniej) reszta grecji i Imperium Romanum, z zachaczeniem byc może o Egipt Ptolemeuszy(wkońcu to tez tak jakby pod grecje podchodzi)pozdr
Filip II Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 no to zycze powodzenia... Uwazaj na podrobki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.