mcom Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 Witam mam pytanie czy ktos eksplorował te tereny, najbardziej interesuje mnie basen.
luger Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 A w którym miejscu są te budowle? Gdzies w pobliżu obozu jenieckiego? Sam Modrolas to taka dziura, że niczego tam nie dostrzegłem.Pozdrawiam L.
mcom Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam nietyle co budowle ale fundamenty,basen , 2 schrony.
Netcom Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Ja byłem.Obóz dosyć rozległy, w większości trawa po kolana.Trochę guzików RAFu, maszynka Gilette Made in England, ruskie guziki, niemieckie aluminiowe sztućce, tubki po maściach itp.
DETER Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 ja tez kopałem na smietniku kolo stalagu?mozemy pogadc na privie co i jak, skad jestes? ja dośc często zaglądam tam. daj znać
DETER Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 zaintersował mnie tez napis na mapce na górze: german plane down in woods. Czy tam spadł samolot? a tak po za tym to ktoś w okolicch kopał? teren raczej nei schodzony.
DETER Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Czy ktoś kopał ostatnio w ttym terenie? ja znalazlem żelazko na duze, łyuzke oraz manometr od mierzenia wody
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.