dzwiadek Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Znaleziony srychowiec cd. (hibernatus)karol daj znac na maila. bruner
Gość Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 miałem rewizje Bruner i zapierdzielili mi dysk z kompa i nie miałem twego maila mój nowy mail karolsawiak2@interia.plszukałem Twego maila w odkrywcy a też nie znalazłem
maxikasek Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 skoro zabrali dysk znaczy legalne kopie uszkodzonego oryginału" :-)
Gość Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 jasne ze kopie, nie inaczej :)miałem rewizje bo ktoś mnie zakapowal, bo mu nie pasowalo to co robię i jaki jestem, na nieszczęście nie zastrzegł sobie anonimowości i był przesłuchiwany jako pierwszyzabawa na całego ,ale nie oko za oko,a ząb za ząb tylko dwa zeby za ząb będą jak sytuacja sie wyklaruje ;-)donosić niełądnie,lepiej załatwić w inny sposób
dzwiadek Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 CZESC KAROL ale jaja! czego oni tam u ciebie szukali,moze ursztyniowej kominaty" postawili ci jakies zarzuty? zajmuja sie pierdolami a codziennie w Polsce ktos op....a Bank. farsa moj adres sooroka@wp.pl widziales moja prosbe odnosnie blaszki indentyfikacyjnej moze ty cos zakumasz bo na forum zero odzewu.pozdrowienia br...r.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.