vonadamski Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 Witam!!!Powiedzcie mi koledzy jaki bedzie powod wzbudzania sie wykrywacza Minelab Explorer XS w czasie uderzenia sądą w jakis przedmiot? Czasem nawet w trawie potrafi mnie zdenerwowac :(Sprzecik ma juz cztery lata wiec ma prawo sie zurzyc ale mnie niestety nie stac na nowy :(Z powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Na mniejszej niz 26 nie chodzilem. Wzbudza sie niezaleznie od gruntu. Pomijam oczywiscie glupienie w specyficznych warunkach :)
proscan Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Wygląda na problem z sondą. Najlepiej sprawdzić na innej sondzie by się upewnić.proscan
vonadamski Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Napisano 16 Lipiec 2005 Witam!!!Kurde coraz gorzej sie dzieje w panstwie dunskim :( Cos mi sie wydaje ze mi kabelek laczacy cewke z elektronika padl ze starosci :):( Ile taki cos kosztuje?Z powazaniem vonadamski
proscan Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 Takie informacje na priv.Kosztuje drożej, jeśli wykrywacz nie był kupowany w Polsce.proscan
krecix Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Takim dzialaniem moze sie zaiteresowac Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.