Skocz do zawartości

Nowa Ultra2

black

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Tak mniej więcej od tygodnia chodzę sobie po różnych łąkach i lasach z najnowszym dzieckiem Rutusa - z Ultrą2. No więc tak chodzą i coraz bardziej utwirdzam się w przekonaniu, że ten sprzęt jest wart swojj ceny. Zasięgi ma bardzo dobre - np podają ze na all metal hełm widac na 95 cm, ja wykopalm garnek wielkosci hełmu na ok 90 cm wlasnie Ale sie wkurzylem, na szczescie powazniejsze fanty tez wychodza;)
Tylko muszę zmartwic wszystkch zainteresowanych tym sprzetem - jeszcze go nigdzie nie dostaniecie. Mnie sie udalo ale tylko dzieki wlascicielowi firmy RC Digger z Wroclawia, ktorego zreszta pozdrawiam. Postaral sie troche i niemozliwe stalo sie mozliwym:) Amen
na razie
Napisano
Ha no i tu jest maly problem bo ja nie jestem w stanie powiedziec czym sie dokladnie roznia, po prostu nie wiem, nie mialem pierwszej Ultry. Generalnie to jest poprawiona dyskryminacja i chyba zasiegi. Moze ktos inny sie wypowie.
Z tym 6 czerwca to nie wiem jak jest... Chyba najlepiej sie kontaktowac bezposrednio z Rutusem i wyjasniac, no chyba ze ktos jest z Wroclawia, to polecam wstapic juz napisalem gdzie;))
pozdr
Napisano
Pierwsza ultra była wyłącznie dynamiczna. Statyk miała tylko w trybie pinpoint. Ta jak przeczytałem ma statyke i statykę z dyskryminacją. Myślę, że to uproszczony soalris bez wyświetlacza ale na pewno tego nie wiem. Jeśli tak to jest znacznie czulsza od poprzedniczki (sugeruję się jedynie solarisem!).
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie