Gość Napisano 16 Marzec 2002 Napisano 16 Marzec 2002 Pytanie do HUSCARA - czy można na forum umieszczać zdjęcia? Znajduje coś, skanuję, umieszam i pytam co to jest.Np. teraz mam coś co może być samolotem ( tzn. bardzo małymi kawałkami). Jeżeli ktoś by to rozpoznał, można szukać dalej.Za tym że to samolot przemawiają św. pamięci mój Dziadek oraz wykonanie ww. kawałków - chyba stopy aluminium - nie spotykane na wsi. Co Pan na to oraz co na to Szanowna Publiczność?Bogdan
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Napisano 16 Marzec 2002 Już odpowiadam, nie ma żadnych przeciwwskazań, nawet zachęcałem do tego. Wystarczy przesłać do mnie zdjęcia i treść. Parę razy kasowałem już odnośniki do stron z Pamelą A. więc zlikwidowałem możliwość dodawania jakichkolwiek odnośników, zdjęć lub tagów html przez użytkowników.
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Napisano 17 Marzec 2002 a czy na ww. kawałku są jakiekolwiek napisy bądź znakinp: \Alclad\" , czy dadzą się rozwarstwić i czy są jakieś ślady malowania - po prostu opisz element
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.