Skocz do zawartości

Łódź po raz trzeci

jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie jestem zwolennikiem komplikowania tego co jest proste dlatego kopię tradycyjną polską saperką z drewnianym styliskiem i jestem bardzo zadowolony, a chłopaki coż niech się oni wypowiedzą. A właśnie Dream jaki masz wykrywacz? Pozdr. MJ

• Odpowiedzi 207
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Dzisiaj byłem z Konsosem na dwie godzinki na tym wzgórzu w N. Kolega mial pecha: dwie łuski Mausera i parę kulek( jak się mylę to niech mnie poprawi) , ja 9 czubków, guzik carski z zaj..stymi biciami z tyłu, zapalnik czasowy, 2* po 1 kopiejce z 1894, 1/2 kopiejki 1899 i kuleczki.
Wstępnie jestem z Konsosem umówiony na 7.30 w niedzielę, i są dwa miejsca wolne w jego samochodzie no chyba że dojdzie jesze jeden kierowca z samochodem...

pzdr.

pzdr.

Witam

Dzisiaj byliśmy z Konsosem i Marcinem II, w okolicach Porszewic i pięknego miasteczka L. Efekty: Ja 5 kopiejek 1873, 50 gr. z 1923, 11 różnych monetek PRL-elu, masę szrapnelówek ( jak wszyscy), kilka łuseczek i czubeczków, dodatkowo Konsos kalesoniaka i złotówkę , a Marcin II zajefajny zapalnik.

pzdr.

my z michalem wypad 3 godzinny w okolice tuszyna niestety nie mialem czasu na dluzej efekty to kopiejki z 19 wieku pociski od mausera i luska moska z tuly potem michal pojechal z efesem i fajniejsze fanciory powyciagali pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie