jagoda Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Ja nie jestem zwolennikiem komplikowania tego co jest proste dlatego kopię tradycyjną polską saperką z drewnianym styliskiem i jestem bardzo zadowolony, a chłopaki coż niech się oni wypowiedzą. A właśnie Dream jaki masz wykrywacz? Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 garreta ace150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 a wogóle to GG: 4841323 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Obert już dwie osoby zidentyfikowały twój krążek jako markę narzędziową wykorzystywaną w fabrykach a więc to prawie na pewno jest niestety , nie to co tak chciałeś...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 A ja kopie zwykłym POLSKIM szpadlem tylko skróconym bo się kiedyś złamał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 WitamKonsos ,szukam, szukam i tej twojej wtyczki (przejściówki) znależć nigdzie nie mogę.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Pewnie zgubiłem - nie ma sprawy mam gdzieś jeszcze jedną :)PozdrawiamKonrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Konsos, mam dla Ciebie dobrą wiadomość , znalazłem...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 panowie michalwrocil jakis wypadzik w sobote od rabna kto chetny chlopak jest spragniony pikania no dalej mistrzowie pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Ja w sobotę niestety nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 to dobrze martin a w niedziele bo michal jest chory i z wypadu dupa a do lasu w taki upal to samobojstwo a niedziela co ty na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 WitamDzisiaj byłem z Konsosem na dwie godzinki na tym wzgórzu w N. Kolega mial pecha: dwie łuski Mausera i parę kulek( jak się mylę to niech mnie poprawi) , ja 9 czubków, guzik carski z zaj..stymi biciami z tyłu, zapalnik czasowy, 2* po 1 kopiejce z 1894, 1/2 kopiejki 1899 i kuleczki.Wstępnie jestem z Konsosem umówiony na 7.30 w niedzielę, i są dwa miejsca wolne w jego samochodzie no chyba że dojdzie jesze jeden kierowca z samochodem...pzdr.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 martin jutro do ciebie zadzwonie wieczorem to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam Dzisiaj byliśmy z Konsosem i Marcinem II, w okolicach Porszewic i pięknego miasteczka L. Efekty: Ja 5 kopiejek 1873, 50 gr. z 1923, 11 różnych monetek PRL-elu, masę szrapnelówek ( jak wszyscy), kilka łuseczek i czubeczków, dodatkowo Konsos kalesoniaka i złotówkę , a Marcin II zajefajny zapalnik.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 a Konsos odłóż dla mnie Wilki i jak dobrze pamiętam Zygmunta III Wazę.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 my z michalem wypad 3 godzinny w okolice tuszyna niestety nie mialem czasu na dluzej efekty to kopiejki z 19 wieku pociski od mausera i luska moska z tuly potem michal pojechal z efesem i fajniejsze fanciory powyciagali pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Może jakiś wypad zorganizujemy?? – ja mogę dopiero w niedzielkę Martin – Tak to jest Waza ;) masz je u mnie zaklepane .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 WitamNiedziela bardzo chętnie. Wczoraj byłem na trochę na tej naszej górce: Kopiejka, 1gr, 2gr i 5gr (wszystko z dwudziestolecia), kuleczki- czyli tak sobie.pzdr. i do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 tez sie pisze na wypadzik jesli mozna mlody nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Obert oczywiście ,że można.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 a moze tak okolice sieradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Okolice Sieradza - OK . A októrej chcecie wystartować?.PozdrawiamKonrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 hyh mammiejscówke w sieradzu..a raczej koło jak cos to prosze oo kontakt GG:3404212.:) MOj setny post:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 mysle ze 8 rano bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konsos Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Czyli Panie Obercie 8:00 w niedziele koło poczty koło pioniera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.