suchy ss Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Elko:)Ej niewiecie kiedy i gdzie bedzie jakaś rekonstrukcja bitewna na Górnym śląsku:>jak co to piszcie na maila suchy17pl@wp.pl, dziękipozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Dlaczego na maila? Lepiej na forum bo pewnie nie tylko Ty chcialbys wiedziec co sie dzieje w tym temacie...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Mam dla Ciebie złe wieści: już była i to niedawno: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=128885w najbliższym czasie ew. uroczystości wrześniowe przy pomniku w Wyrach tudzież paru innych miejscach na Śląsku, albo jakies prelekcje w szkołach nt. IX '39. Nie będą to jednak rekonstrukcje, ale typowo patriotyczno-edukacyjne wydarzenia, w których będzie uczestniczyć sekcja polska GRH ,,GO Śląsk'' . Póki co, nie planujemy żadnych działań w pomienionej wyżej kwestii. pozdrwps. chyba, że sam coś zorganizujesz :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 aha:/ szkoda ze ne planujecie zadnych rekonstrukcji, wiedziałem o imprezie w Wyrach ale ne mogłem przyjechac a wiem ze tam było fajnie i załuje;/ trudno, jak co dajcie znac, dzięki.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 nie daleko od śląska a właściwie niewiem czy to jeszcze nie śląsk w czechach około 50km od rybnika jest miasto Opawa i tam jest co roku około sierpnia organizowana rekonstrukcja bitwy Naprawdę warto się wybrać w tam tym roku trwała od 13 do17 podobno wywalili ponad 30000 szt amunicji,były działa samoloty W przyszłym tygodniu tam się wybieram to podam dokładną date.a tak warto tam pojechać sobotę albo niedzielę bo w bunkrach można zobaczyć całe wyposażenie kokmpletne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.