Timothy Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Witam szukamy kompanow z wykrywaczami na wypady z Podlaskiego lub okolic Grajewa ekspedycja odbedzie sie 3czerwca w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Witam.Posiadam wykrywacz i byłbym zainteresowany. Do Grajewa mam ok 40km.Pozdrawiam-Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 A skad jestes jesli mozna wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 Witam, mieszkam pod Białymstokiem, jesli ktoś sie wybiera z okolic Białego to jestem zainteresowany. Proszę o jakieś szczególy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Witam.Jestem z Moniek. Z chęcią bym gdzieś pogrzebał.Pozdarawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Odpowiadało by ci w piątek 3 czerwca jeszcze bysmy sie domowili pisac na gg:1943048 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 znasz może jakies dobre miejsca w osowcu to bys sie znamiprzejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenster Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 timothy ma zamiar jechać w srode pogrzebac w okolicach rudy . wiec jak cos to przyjezdzajcie chłopaki. bedzie ostra jazda....... kac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenster Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 tak dokładniej godz 11:00 4.10.2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.