Skocz do zawartości

JAK JEST JEST DOBRZE NO BO TO IMPREZA

Gość xx

Rekomendowane odpowiedzi

CZY TU KURWA JEST JAKIŚ ADMINISTRATOR, WIDAĆ ŻE NIC NIE ROBI , FORUM MUSI TRZYMAĆ KLASE I FASON , TRZEBA POGADAC ZE SPONSOREM ABY ZAŁATWIŁ JAKIEGOŚ KOMPETENTNEGO ADMINISTRATORA KTÓRY WEZMIE TO W GARSC

ludzie wyzluzujecie ktoś robi sobie żarty a wy prawie wymiękacie nie tędy droga, po drugie, Hartmann nie bądz taki hardy bo na dobre to nie wychodzi
ludzie luz !Q!Q!

Mam prawo do własnych poglądów,w kwestii zachowań niektórych także.Mam powody osobiste - gdyby ktoś był ciekaw służę informacją,ale poza forum.
Hartmann

Do RAFAŁA, to jak to jest z tobą kolego, najpierw klniesz tu na forum jako GOŚĆ, teraz piszesz \wyluzujcie\" bo ktoś sobie robi \żarty\"???

A czy jest wogóle możliwa ochrona nicków na forum tak jak to jest na chatach? Bo że Bocian wie kto pisze to normalne ale inni nie mają takich możliwości i łatwo czasem właśnie o podszywkę i nieporozumienie.

No właśnie ostatnio Grzesio widziałem że to nie Ty. Co do zabezpieczania swojego nicka to pomyśle o tym. Sam padłem ofiarą. Dwa dni temu pokazał się jakiś dziwny komentarz pod artykułami podpisany moim nickiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie