Gość Napisano 15 Marzec 2002 Share Napisano 15 Marzec 2002 pierdolic system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2002 Share Napisano 15 Marzec 2002 siemanka faktycznie trzeba by troche zmienic mentalnosc tych poszukiwaczy nie mają wizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 CZY TU KURWA JEST JAKIŚ ADMINISTRATOR, WIDAĆ ŻE NIC NIE ROBI , FORUM MUSI TRZYMAĆ KLASE I FASON , TRZEBA POGADAC ZE SPONSOREM ABY ZAŁATWIŁ JAKIEGOŚ KOMPETENTNEGO ADMINISTRATORA KTÓRY WEZMIE TO W GARSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 a na podanie adresow zabraklo odwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Chlew i świnie.Na dodatek pijane świnie.Że też ziemia takie bydło nosi.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Gościom nic się nie udaje,więc usiłują to sobie jakoś odbić.Najlepiej ignorować takie zachowanie.Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Został już wysłany odpowiedni email do jego providera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Chlew i świnie.Na dodatek pijane świnie.Że też ziemia takie bydło nosi.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Gówniarze. To najłagodniejsze słowo jakie mi przychodzi do głowy aby określić tych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 ludzie wyzluzujecie ktoś robi sobie żarty a wy prawie wymiękacie nie tędy droga, po drugie, Hartmann nie bądz taki hardy bo na dobre to nie wychodziludzie luz !Q!Q! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Mam prawo do własnych poglądów,w kwestii zachowań niektórych także.Mam powody osobiste - gdyby ktoś był ciekaw służę informacją,ale poza forum.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Do RAFAŁA, to jak to jest z tobą kolego, najpierw klniesz tu na forum jako GOŚĆ, teraz piszesz \wyluzujcie\" bo ktoś sobie robi \żarty\"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 ZA KOGO TY MNIE BIERZESZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 Za tego kolego kim jesteś - wymienić Twoje pozostałe nicki pod którymi zatruwasz forum ?????Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 WYMIENIAJ BO JEST W TYM COŚ CIEKAWEGO TRZECI RAZ JESTEM NA TEJ STRONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 RAFAŁ podaj swój email lub napisz do mnie to Ci wyjasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Share Napisano 17 Marzec 2002 Przepraszam, ale ten Grzesio powyżej to nie ja, co łatwo chyba zuważyć po sposobie wysławiaia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Share Napisano 17 Marzec 2002 A czy jest wogóle możliwa ochrona nicków na forum tak jak to jest na chatach? Bo że Bocian wie kto pisze to normalne ale inni nie mają takich możliwości i łatwo czasem właśnie o podszywkę i nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Share Napisano 17 Marzec 2002 No właśnie ostatnio Grzesio widziałem że to nie Ty. Co do zabezpieczania swojego nicka to pomyśle o tym. Sam padłem ofiarą. Dwa dni temu pokazał się jakiś dziwny komentarz pod artykułami podpisany moim nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.