igoor Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Witam niedaleko wsi Iłowo gmina Działdowo jest las przez miejscowych zwany 18. W lesie tym jest zakopane sporo sprzętu z czasów wojny.I drugie ciekawe miejsce przejazd kolejowy na drodze Działdowo kurki jescze kilka lat temu nie potrzeba było łopaty wszystko lezało na wierzchu teraz jest zarośnięte mnustwo łusek różnego kal i magazynków
Dober Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Witam czy mozesz udzielic mi blizszych informacji na ten temat moj mail quarto4@wp.pl bede wdzieczny za namiary
dygacHQ Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 witam, ja również poproszę o bliższe info na dygac@tenbit.pl
neo Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Jesli można równiez bym prosił o jakieś dokładne info na maila psaydak1@wp.pl
mach Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 witam, byłem tam, zobaczyłem i spier..., tam się chodzi jak po jednej dużej bombie, jak komuś życie nie miłe to jest to miejsce warte odwiedzenia.
kosa19480 Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 Hej ten temat to jeszcze aktułalny? bo też bym chciał namiary na tę miejsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.