MaciekC Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 witamtrafiła mi sie ta oto moneta, nie umiem je zidentyfikować wiec szanowne grono o to poprosze.chyba srebro
MaciekC Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 a to 2 strona/ niestety fatalny stan monety. mam nadzieje ze sie czegos ktos dopatrzy.:)pozdrawiamMaciek
KudłatyHD Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Mozesz zrobis jasniejsze zdjecia albo skany, bo strasznie slabo widac cokolwiek.
MaciekC Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 o tak mi sie udał skan. ale inaczej teraz lezy monetka niż na poprzednim.
lain Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 czesc.oto strona http://www.numizmatyka.com.pl/ na ktorej jezeli wejdziesz na forum,to tam zajmuja sie glownie wycena i identyfikacja monet.wystarczy ze napiszesz co na monecie jest napisane.skan chyba tez mozna dac ale nie jestem pewien bo nie kozystalem z tej opcji..odpowiedz przychodzi zwykle bardzo szybko i odpowiada specjalista.moze tam sie dowiesz?(bo jak widze tu nikly odzew:)
MaciekC Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 dzieki skorzystam napewno. tylko sie na niej doczytać cięzko ale co sie poradzi.
MaciekC Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 kawon30 dzieki wielkieale super monetka. z wysiedlonej wsi (2wojna św), teren pola dawnego obeznie lasek. hihi ale jaja
blootsy Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 Fałszywy szóstak Jana Kazimierza ( z epoki ) - widać, że był posrebrzony. Moim zdaniem ciekawszy jak oryginalny...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.