Łukasz Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Witam! Ja tam bym ją taką zostawił. Ciekawy fant z historią (zwykłych klamer jest masa, a w szkle to pierwsza jaką widzę). :) No jeśli bardzo chcesz to wymyj ją dokłądnie szczoteczką do paznokci z mydełkiem. :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Witam .Jedyne co mi przychodzi do głowy to ogień i woda,na zmianę.Z umiarem.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Ta klamra jest po pożarze po oczyszczeniu prawdopodobnie rozsypie się. Lepiej ją taką zostawić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Witam ponownie! Fakt, Cyroggraf ma rację, kalmra może się rozsypać. Blacha może być mocna tylko poprzez okrycie powłoką roztopiengo szkła. Ja bym zostawił. :-) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 czyszczenie ze szkła to bardzo trudna sprawa.Moze naprzemian rozgrzewanie i gwałtowne studzenie da efekt pękania szkła i powolnego wykruszania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.