Do lasu by sie szlo Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Kurcze, sam nie wiem jak to jest - zalozylem okolo 2 tyg. temu na forum Glowne" wątek o znalezionej zapomnianej sztolni na terenie jednego z PGR'ow - chciałem cos nowego dopisac - i nie moge go znalezc, mam 1" przy nicku, ale to jedyny slad po wątku.... Czy ktos moze mi pomoc, bo przeciez nie bylo powodu by go usuwac stąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Moze ktoś go przeniósł do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=185758 był w towarzyskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do lasu by sie szlo Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Dzieki J-23! No tam nie szukalem.... ale raczej powinien zostac przeniesiony do dzialu Nasze odkrycia", zreszta mniejsza o to. Jeszcze raz dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 J23 mamy ten sam czas wypowiedzi hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Juz przenosze do nasze odkrycia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do lasu by sie szlo Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 O kurcze, ale to wszysko szybko dziala :-) - dzieki KudlatyHD! Widze ze moderatorow mamy na medal!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.