Gość Napisano 15 Marzec 2002 Share Napisano 15 Marzec 2002 szukam miejsc po walkach w okolicy Zielonej Góry i dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Share Napisano 17 Marzec 2002 strona o pozycji środkowej odrymasz tam dużo łącznie z mapami - oraz pMotyl z muzeum niestety nie mam maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marzec 2002 Share Napisano 22 Marzec 2002 Przeszedłem już odcinek Odry od Ścinawy do Zakszowa i tylko dwa bunkry były całe nienaruszone, bez śladów walki. Reszta jest wysadzona w różnym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marzec 2002 Share Napisano 22 Marzec 2002 Przeszedłem już odcinek Odry od Ścinawy do Zakszowa i tylko dwa bunkry były całe nienaruszone, bez śladów walki. Reszta jest wysadzona w różnym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.