Bracholl Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 Witam mam problem z dukatem nie moge go rozkręcic na czułości nawet na połowe ba zaraz piszczy wiec ma mały zasięg poszukiwania i niewiem co jest czy padła nlekrtonika czy coś innego a może któryś z kolegów miał już taki problem.Proszę o pomoc i zgóry dziękuje Pozdrawiam i prosze o kontakt na gg 7461624
remek Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Z twojego postu jasno nie wynika czy wcześniej było inaczej, czy zaczynasz przygode z tym modelem. Jeżeli zaczynasz to w dukacie jest tak, że najpierw ustawiasz sobie dyskryminacje na skali odpowiadającą twoim zainteresowaniom a później ustawiasz pokrętłem czułości do poziomu lekkiej słyszalności sygnału, przy czym pamiętać należy że sygnał ma się pojawiać w momencie gdy zaświeca dioda, jeżeli jest inaczej kręcisz regulacją głosu aby to z synchronizować. Jezeli jednak powyższy problem powstał już w trakcie używania sprzętu to przepraszam za zaśmiecanie postu. A najlepszym sposobem przy takich problemach jest zawsze kontakt z producentem.PozdrawiamRemek
cichy76 Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 a jakiego masz dukata?ja mam 3.3 z cewka 9 cali i ustawiam pokretlem na 7 bo jak dam wiecej to juz piszczy
anRO Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 W moim sygnal byl od nowosci na 9,po 6 miesiacach oddalem do naprawy gwarancyjnej z innego powodu ,wymienili plytke a sygnal pojawial sie miedzy 7 a 8.
Bracholl Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 Witam własnie mam go od niedawna a wczesniej nie pracowałem na takim sprzecie wiec niewiem jak i co ale chyba cos nie tak bo ja moge go rozkrecic tylko do 4-5 a jest to dukat z cewka 30 Pisze w instrukci Dukat 1 ale na nim niema tych dwuch przełaczników pracy.Co to jest ratunku.Pozdrawiam
obert8 Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 mam dukata ale radze zadzwonic do producenta nr masz w instrukcji mozesz dzwonic o kazdej porze mnie kiedys padl w czasie wykopek i dzwonilem pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.