janek5 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Witam!Chętnych na wyprawy poszukiwawcze" z Płocka lub okolic prosze o kontakt!!! Pozdrawiam Janek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduro Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Witam. Jestem z Płocka, chętnie się wybiorę na małe kopanie. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek5 Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Witam!Już myślałem że nikt się nie odezwie!Może o szczegółach dogadamy się przez maile? janczar5@op.pl.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawa3 Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 WitamJa też chętnie ,bym się z Wami gdzieś wybrał.pozdrawiamTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek5 Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Witam!Proponuje abyśmy szczegóły omówili w mailu!Ja swój wpisałem więc prosze o odzew.Dogadamy się co i jak!Pozdrawiam Maciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Tez jestem z Plocka. Z mila checia wybiore sie gdzies pokopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek5 Napisano 28 Maj 2005 Autor Share Napisano 28 Maj 2005 Witaj Nygus!Jak co to pisz na meila ( janczar5@op.pl )Jakoś się zgadamy i może gdzieś wyskoczymy. Jak masz jakieś propozycje na miejscówke i itd. pisz na meila dogadamy szczegóły!Pozdrawiam Janczar!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.