mikita2003 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 witam szukam ludzi na wypady z okolic nysy i prudnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 witam szanownego kolege polecam bardziej Białą Prudnicką był tam kiedyś klasztor a wcześniej szpital i senatorium z prawie hektarowym parkiem a co najlepsze jest on położony prawie w centrum miasta. Jestem w trakcie załatwiania formalności z obecnym właścicielem (umowa na temat znalezienia wartościowych przedmioitów) Jak się potoczą negocjacje dam jeszcze znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 witam, będę na długi łykend w Opolu, jesli chcesz gdzieś w teren wyskoczyć daj znac to sie spikniemy, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Panowie z opolszczyzny jak któryś ma chęć na wyskok w łykend dajcie znać, ja jutro już jestem w Opolu i można się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 jesteśmy...Ale spadamy jutro na jure Kr. - Cz.Pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikita2003 Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 cromags a gdzie bedziesz kopał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 cześć mikita, właśnie wróciłem z opolszczyzny,niestety nie nakopalem się - za długo mnie w Opolu nie było i nadganiałem w spotkaniach towarzyskich. Ja mam kilka ciekawych miejsc, tylko czasu zawsze mi brak, w wakacje będę miał go więcej, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Jeżeli chodzi o okolice Nysy i Prudnika to ja sie moge przydać, jestem z Głuchołaz, początkujący ale chętny do poszukiwań:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.