mikita2003 Napisano 21 Maj 2005 Autor Napisano 21 Maj 2005 witam szukam ludzi na wypady z okolic nysy i prudnika.
CooperM Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 witam szanownego kolege polecam bardziej Białą Prudnicką był tam kiedyś klasztor a wcześniej szpital i senatorium z prawie hektarowym parkiem a co najlepsze jest on położony prawie w centrum miasta. Jestem w trakcie załatwiania formalności z obecnym właścicielem (umowa na temat znalezienia wartościowych przedmioitów) Jak się potoczą negocjacje dam jeszcze znać
cromags Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 witam, będę na długi łykend w Opolu, jesli chcesz gdzieś w teren wyskoczyć daj znac to sie spikniemy, pozdrawiam
cromags Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Panowie z opolszczyzny jak któryś ma chęć na wyskok w łykend dajcie znać, ja jutro już jestem w Opolu i można się wybrać
miro5671 Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 jesteśmy...Ale spadamy jutro na jure Kr. - Cz.Pozdro....
cromags Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 cześć mikita, właśnie wróciłem z opolszczyzny,niestety nie nakopalem się - za długo mnie w Opolu nie było i nadganiałem w spotkaniach towarzyskich. Ja mam kilka ciekawych miejsc, tylko czasu zawsze mi brak, w wakacje będę miał go więcej, pozdrawiam.
piotrek_k Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Jeżeli chodzi o okolice Nysy i Prudnika to ja sie moge przydać, jestem z Głuchołaz, początkujący ale chętny do poszukiwań:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.