Wraith Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 Już sam nie wiedziałem na jaki dział forum się zdecydować zamieszczam w towarzyskich:-) Na razie są dwa maluchy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 heh. Wraith czyli zostałeś ojcem chrzestnym? hehe. Podaj mi swój nr gg. to nie będzie problemu z kontaktem. Czekam. może lepiej na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 To chyba zalicza się do znalezisk dziwnych heehe i niezwykłych hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 dziwnych niezwykłych i zaskakujących , byłem i ojcem chcrzestnym i akuszerem hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo100 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 No gratuluję! Jaka pikałka znajduje takie piękne rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 piękne kociaki gratuluje taki cudzik wśród złomu i dołów fajne odskoczyć (szkoda że mam alergie) pzdr Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.