Gość Napisano 14 Marzec 2002 Share Napisano 14 Marzec 2002 Czy ktoś może wie co oznacza treśćtejże połówki blaszki: 13----Vers.Kp.F.E.B.215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2002 Share Napisano 18 Marzec 2002 Sory za pomyłkeChciałem powiedziec ze mam podobne problemy z nieśmiertelnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2002 Share Napisano 18 Marzec 2002 proponuje odeslac niesmiertelnik z opisem gdzie zostal znaleziony pod adres:Volksbund Deutsche Kriegsgraberfursorge Werner Hilpert Strasse 2 34112 Kassel Niemcy . napewno dowiecie sie co oznaczaja napisy i do kogo nalezal niesmiertelnik - tylko niewysylajcie polowek - mozna pisac po polsku . pozdrawiam .Wittman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 Dzięki Wittman, tylko jedno pytanko czy wrócą z powrotem nasze blaszki.Chyba ze oddają rodzinie wtedy nie mam żadnych sprzeciwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 Wystarczy wysłać list z oznaczeniami z nieśmiertelnika, mi podali na tej podstawie dane żołnierza, miałem cały nieśmiert.pozdrawiamwoytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.