maxim026 Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 panowie poszukuje info. o akcii BURZA" na podlasiu .dokladnie chodzi mi o miejscowosci janówka i grabarka. bardzo prosze o jakies info i o mapy . odpis na e-meil. pozdrawiam wszystkich w terenie i milego kopania
maxim026 Napisano 19 Maj 2005 Autor Napisano 19 Maj 2005 nie chodzi mi o grabarke koło Białej Podlaskiej. ale dzięki za pomoc.pozdrawiam
grek Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Myślałem, że to jakiś wątek meteorologiczny. Bo u mnie dzisiaj cały dzień pada deszcz 8/
berthie Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Pódź do biblioteki w parku i pożycz ksiażkę Sroki pt. Podlaska Dywizja Piechoty AK.Są tam nawet dosć sczegółowo opisane działnia w Rejonie Janówki, Grabarki.I jak już to szukaj oddziałów Zenona a nie Zenka.Pozdro
maxim026 Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 bylem w tej bibliotece i znalazlem troche ciekawych info mam pytani gdzie bylaGAJOWKA SMOLARNIA" znalazlem miejsce gdzie niemcy rozstrzeliwywali jencow polskich i stary poligon carski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.