norbert lat 13 Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Czy sa wśrud odkrywców są jacyśmaniacy asg,paintball,aeg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 czesc:)tak ja gram ale w odmiane sportowa SPEEDBALLpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piryt Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 No ja grywam leśnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 COCKER RULEZZ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piryt Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 sinistar:-]chłopaki ze spedball dostalii od Nas w lesie łokrutnie".Jednak na speda chyba nie dałbym się skusić (szkodzi mi guma oponowa i kulki lepszej jakości) :DPozdrawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 ACockerek strzela kazda kulka kazdym gruzem ostatnio strzelalem sobie kulkami z tamtego sezonu lekko podgniecionymi i nie bylo zadnego sciecia:)no...faktycznie lataly dziwnie i to przy 16tce jj:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piryt Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 Ja też grzeję z 16. W lesie nie potrzebuję aż takiej precyzji, bo dystans to max 20 m, a i tak każdy listek - źdzbło trawy tknięte podczas lotu kulki ma wpływ na trajektorię. Często wychodzimy pomalowani jak jajka wielkanocne ale bez trafienia bezpośredniego (ale to tylko wtedy, gdy zbyt długo trwa obrona stanowiska :DDD). Zapewne też dlatego kulki do lasu są tańsze i mniej precyzyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 ja za tydzien bede gral z lesnikami" na fabryce w Krzystkowicach:)a co do kulek to wlasnie w speedzie uzywane sa takie co sie roztrzaskuja o zdzblo trawy czy cokolwiek:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRABER Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 tak tak Cocker rulezzz no i speed tez rulezz choc teraz przyjdzie mi czas pograc w lesie jednym slowem powrot do korzeni ale i tak paint jest DeBeScIaKPozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 heheh widze żę sporo jest maniaków . ja osobiscie w lesie latam.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 wczoraj wywalilem poltora kartona kulek:D w niecale dwie godziny:)moj portfel znowu dostal po przyslowiowej dupie" heheh;)a moze wogole jest ktos z lubuskiego najlepiej okolice ZG?to ajkas wspolna gierka??:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.