Gość Napisano 14 Marzec 2002 Share Napisano 14 Marzec 2002 Panowie. W puławach jest człowiek który robi wykrywacze naprawde b. dobre, potrafi na zamówienie dostosowac go do potrzeb indywidualnych klienta.wymienia bez szmeranie ( ja rozwaliłem cewkę i tez mi wymienił) ceny chyba niezłe. po zakupie mozna go zabrać do pobliskiego lasku (I i II wojna - masa łusek itpaze jak go ustawiac i nim pracować. moga tez pracować w wodzie do 70 cm.tel 601344350 (grzesiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2002 Share Napisano 17 Marzec 2002 W Puławach rzeczywiście jest człowiek, który robi dobre wykrywacze. Tyle że ma na imię Olek a nie Grzesiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 tak ale olek już przestał produkowac wykrywacze - powód zdrowie ( a szkoda).podobne robi jego wbyły wspólnik - grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 nieprawda. składa, sam widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.