Skocz do zawartości

Po prostu BAAAAAGNO

Chińczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Z piszczałką byłem w lesie może dopiero czwarty raz, ale to co zobaczyłem w lesie pod Wieliszewem okolice Legionowa to czyste BAAAAAAAGNO i w tym właśnie momencie pozdrawiam wszystkich hmmmm jak by to określić BARANÓW którzy tak pięknie wykopują ogromne dziury w ziemi i ich nie zasypują to właśnie przez takich taj jak to napisałem BARANÓW będziemy wszyscy ścigani po lasach i to przez nich będą coraz to gorsze zakazy i kaaaary.
PS. UWAGA: dla baranów uważajcie coby wam jajec nie poobrywało przy kopaniu coraz to wiekszych jaskiń w ziemi.!!!!!!!!! Pozostałą ekipe gorąco pozdrawiam i życzę płytkiego i owocnego kopania:))))

Co do zostawiania po sobie dołków to się w pełni zgadzam z Chińczykiem. Wczoraj byłem na spacerku" po okopach i mało brakowało a połamałbym obie nogi :/. NIektórzy inteligentni poszukiwacze zamiast zasypać 40 cm dołki przykrywają je lekko liśćmi. Podziwiam :)

heh no dołki to temat rzeka u nas tak samo jak i wszędzie jest ich pełno, przedwczoraj chodziłem w terenie to mało że durnie jeden z drugim nie potrafią zakopywać po sobie dziur to jeszcze nawet towaru wykopać nie potrafią...jednym słowem żałosne..jeśli naprzykład nie przemawia do nich pozostawianie porządku po sobie to może inaczej: ...jak zamaskują dziury po sobie to nie będzie widać dla konkurencji gdzie chodzili :) ......pozdrawiam mojego imiennika" i innych poszukiwaczy z wyjątkiem jednego na którego wydaliśmy wyrok(wydmy) i skopiemy mu tyłek przy najbiższej okazji:)
chinczyk z the_tuna sqad

No chinczyk masz racje dziurki sa ogromne.ale to jest swierza robota z tego roku i co weekend przybywa ich coraz wiecej wiec dziada mozna zalapac.kopie w tym lesie juz kilka lat i dokladnie wiem ktore dziory sa swierze a ktore nie z miesiac temu wywalil jedna centranie na drodze przjazdowej i nie zasypal to juz jest szczyt i co teraz zrobi wlasciciel lasu jak mnie z piszczalka zobaczy bo to jest prywatny las.??.poprostu jest czesc ludzi normalnych i czesc debili .I juz sie tego chyba nie zmieni. Ale moze z tymi debilami trzeba porostu w inny sposob dzialac.??
P.S a tak przy okazji to jakies ciekwe fanciki trafiles moze czy same odlameczki..
Pzdrkaliber

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie