Chińczyk Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 Z piszczałką byłem w lesie może dopiero czwarty raz, ale to co zobaczyłem w lesie pod Wieliszewem okolice Legionowa to czyste BAAAAAAAGNO i w tym właśnie momencie pozdrawiam wszystkich hmmmm jak by to określić BARANÓW którzy tak pięknie wykopują ogromne dziury w ziemi i ich nie zasypują to właśnie przez takich taj jak to napisałem BARANÓW będziemy wszyscy ścigani po lasach i to przez nich będą coraz to gorsze zakazy i kaaaary.PS. UWAGA: dla baranów uważajcie coby wam jajec nie poobrywało przy kopaniu coraz to wiekszych jaskiń w ziemi.!!!!!!!!! Pozostałą ekipe gorąco pozdrawiam i życzę płytkiego i owocnego kopania:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Co do zostawiania po sobie dołków to się w pełni zgadzam z Chińczykiem. Wczoraj byłem na spacerku" po okopach i mało brakowało a połamałbym obie nogi :/. NIektórzy inteligentni poszukiwacze zamiast zasypać 40 cm dołki przykrywają je lekko liśćmi. Podziwiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 heh no dołki to temat rzeka u nas tak samo jak i wszędzie jest ich pełno, przedwczoraj chodziłem w terenie to mało że durnie jeden z drugim nie potrafią zakopywać po sobie dziur to jeszcze nawet towaru wykopać nie potrafią...jednym słowem żałosne..jeśli naprzykład nie przemawia do nich pozostawianie porządku po sobie to może inaczej: ...jak zamaskują dziury po sobie to nie będzie widać dla konkurencji gdzie chodzili :) ......pozdrawiam mojego imiennika" i innych poszukiwaczy z wyjątkiem jednego na którego wydaliśmy wyrok(wydmy) i skopiemy mu tyłek przy najbiższej okazji:)chinczyk z the_tuna sqad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 No chinczyk masz racje dziurki sa ogromne.ale to jest swierza robota z tego roku i co weekend przybywa ich coraz wiecej wiec dziada mozna zalapac.kopie w tym lesie juz kilka lat i dokladnie wiem ktore dziory sa swierze a ktore nie z miesiac temu wywalil jedna centranie na drodze przjazdowej i nie zasypal to juz jest szczyt i co teraz zrobi wlasciciel lasu jak mnie z piszczalka zobaczy bo to jest prywatny las.??.poprostu jest czesc ludzi normalnych i czesc debili .I juz sie tego chyba nie zmieni. Ale moze z tymi debilami trzeba porostu w inny sposob dzialac.??P.S a tak przy okazji to jakies ciekwe fanciki trafiles moze czy same odlameczki..Pzdrkaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.