tasiek Napisano 15 Maj 2005 Autor Share Napisano 15 Maj 2005 Ja wyczyścić tą aluminiową klamerkę. Jes ona w dobrym stanie choć pochodzi z ziemi tylko ten ciemny nalot. Prosze o porady.Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Witam ten ciemny nalot" to resztki farby, ja bym tego nie czyścił bo nie jest to potrzebne,z tyłu powinno zachować się wiecej farby... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasiek Napisano 15 Maj 2005 Autor Share Napisano 15 Maj 2005 A czy nie można wyczyścić jej nie usuwając farby. Klamra była szara i te czarne plamy to chyba jednak jakieś zabrudzenia może spróbuję ją pożądnie wymyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Woda i płyn do mycia garów nie powinno zaszkodzić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 a co tu czyscic, jak ona jest czysta :)ewentualnie mozesz przeciagnac ja delikatna miedziana szczoteczka, ale musi byc miedziana, a nie stalowa miedziowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.