sturmann Napisano 14 Maj 2005 Autor Share Napisano 14 Maj 2005 Witam, w empikach pojawił się nowy numer Do broni!!, prosze o opinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramov Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 Czołem!Wielce interesujący jest artykuł napisany przez TGRH o ich spojrzeniu na rekonstrukcję - ciekawe jak inne grupy zapatrują się na ten temat - ciekawe o tyle bo ile grup tyle dróg do rekonstrukcji - która przecież w naszym kraju nie ma jeszce ukutego wyjaśnienia ani ram działania - może warto się zastanowić co w naszym- polskim przypadku oznacza rekonstrukcja - w oczach innych grup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Jedno jest pewne, z numeru na numer wygląda to coraz lepiej i pod względem edytorskim jak i pod względem merytorycznych i choć nie uniknięto kilku literówek jest już całkiem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt34 Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Witam.Dla mnie Ciekawy artykuł o kurtce wz.19. Brawo dla Pawła Rozdżestwieńskiego, czekam na dalczy ciąg takich artykułów. Reprint instrukcji jest bardzo ciekawym pomysłem. W pierwszym numerze był w miarę poprawnie opisany jak i z czego przerobic mundur żołnierza polskiego. Zołnierz niemiecki był tylko opisany z czego jego mundur się składa. W pozostałych numerach niestety też jest tak samo. Czy można by było to zmienić. Chciałbym naprzykład dowiedzieć się z czego można przerobić bluzę wermahtowca z 1939 roku lub skąd wziąć buty.Ale ogólnie to czasopismo Do Broni idzie ku lepszemu.Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.