Skocz do zawartości

Nowy numer Do broni! - co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czołem!
Wielce interesujący jest artykuł napisany przez TGRH o ich spojrzeniu na rekonstrukcję - ciekawe jak inne grupy zapatrują się na ten temat - ciekawe o tyle bo ile grup tyle dróg do rekonstrukcji - która przecież w naszym kraju nie ma jeszce ukutego wyjaśnienia ani ram działania - może warto się zastanowić co w naszym- polskim przypadku oznacza rekonstrukcja - w oczach innych grup?
Napisano
Jedno jest pewne, z numeru na numer wygląda to coraz lepiej i pod względem edytorskim jak i pod względem merytorycznych i choć nie uniknięto kilku literówek jest już całkiem dobrze
Napisano
Witam.
Dla mnie Ciekawy artykuł o kurtce wz.19. Brawo dla Pawła Rozdżestwieńskiego, czekam na dalczy ciąg takich artykułów. Reprint instrukcji jest bardzo ciekawym pomysłem. W pierwszym numerze był w miarę poprawnie opisany jak i z czego przerobic mundur żołnierza polskiego. Zołnierz niemiecki był tylko opisany z czego jego mundur się składa. W pozostałych numerach niestety też jest tak samo. Czy można by było to zmienić. Chciałbym naprzykład dowiedzieć się z czego można przerobić bluzę wermahtowca z 1939 roku lub skąd wziąć buty.
Ale ogólnie to czasopismo Do Broni idzie ku lepszemu.
Pozdrawiam Piotr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie