xplorer Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 WitamKtoś moze wie co sie dzieje w Konewce ?Podobno ktoś ją wynajął,coś dziś o tym było w łódzkiej tvp3 - niestety nie ogladałem.Pozdrawiam
Kalfas Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Podobno wynajął na 5 lat Juliusz Szymański. To dla bunkra kolejowego najlepsza wiadomość. Nie będą złomiarze dalej rwali torów. A za jakiś czas doczekamy się tego co w bunkrach kolejowych na Podkarpaciu. pozdrowieniaKalfas
bunkerites_banditen Napisano 13 Maj 2005 Napisano 13 Maj 2005 Zgadza się, konewka jest obecnie w rekach Julka Szymańskiego, otwarcie dla turystów nastapi za około miesiąc. Czyli w połowie czerwca. Obecnie przygotowujemy oficjalną stronę, wiec jeżeli admin linku do niej nie usunie to ja podam w niedziele, tam dowiecie się wszystkich informacji. Pozdrawiam
bunkerites_banditen Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Pod tym adresem jest stronka tej trasy turystycznej.www.bunkierkonewka.bunkrowiec.comDo admnina, nie kasuj tego postu, jest to link czysto informacyjny, do strony trasy turystycznej.Pozdrawiam
kazik Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Konewka sprzed kilku tygodni.Dzięki takim zabiegom, teraz do wnętrza obiektu dociera zdecydowanie więcej światła :P
kazik Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 a mieszkańcy okolic Spały to rodzeni kolejarze[torowisko we wnętrzu schronu - Konewka ]
miq Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 Witam Ale jajo Ja znam pana Szymanskiego to kolega mojej mamy :D No ladnie musze go odwiedzic chyba :D :D pozdro miq
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.