Robert. Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 szukam chetnych na wykopki w Warszawie i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Zgłaszam się :-) Jeśli to coś konkretnego to zapraszam na priva - saver@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vahanara Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 chętnie się przyłącze :-). jurgen21@wp.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 witam ja zawsze chetnymam nadzieje w calej wawie:) pokopiemypzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRABER Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 hehe ja rowniez bardzo bardzo chetnie sie przylacze i pokopie jakies monetki i inne pierdolki szczegolnie ze od baaardzo dawna nie mialem okazji...Witam Dominic jak sezon?...moze ustawmy sie jakos na najblizszy weekend, tylko kurcze jest malo prawdopodobne ze bede dysponowal transportem :/..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert. Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 witam wszystkichja odniedawna mieszkam w warszawiei chetnie bym tutaj pokopalmoze sie zgadamy wszyscy razem i zorganizujemy jakas wyprawe, ja niestety ten i nastepny wekend mam zajety (zjazd na studjach) ale w tygodniu prawie zawsze dysponuje wolnym czasem, nastepne wekendy po tych 2 najblizszych tez raczej mam wolne, moze ustalimy jakis termin i miejsce wykopkowpozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Ja mogę dopiero od 28 maja (to chyba tak jak Robert.?) więc gdybyście na mnie poczekali to było by mi miło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly kaczor Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Ja również bardzo chętnie - niestety w grę wchodzą raczej popołudnia w tygodniu, bo weekendy generalnie mam zajęte. Dysponuję jakby co transportem na 5 osób i sporym bagażnikiem na fanty :)panzer74@aster.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Zgłaszam się także. Kaczor jak co pisz na maila, mi czasami pasują dni w środku tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert. Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 witamja w tygodniu tez mam przewaznie duzo wolnego czasuto moze zorganizujemy jakas wyprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Również chętnie bym się wybrał, w grę wchodzą weekend-y. Kiedy jedziemy?Pozdrawiam, April. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 witam wiec ja w zasadzie tez wole w tyg a najlepiej z rana juz zaczac bo szkoda dnia:)jak niektorzy wiedza auto mam :)to moze jakas decyzja panowie:)pondz rano kto i gdzie np dobre-dobra? w weekend sie urodzinuje wiec nie jade chociaz przez kleszcza bezalko:):):)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 Z tego co widzę w kalendarzu to w przyszłym tygodniu mam wolną środę i czwartek, więc jeśli komuś też będzie pasowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vahanara Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 jets ktoś chętny na wykopki jutro w okolicach Warszawy?moje gg: 6129625. Pozdrawiam j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 witam zjem sniadanie i wyruszam kopac jak ktos chetny pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRABER Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 kurcze zazrdoszcze Ci ja niestety od rana w robocie a tydzien bede mial zakrecony jak sloik...w sprzyjajacych warunkach moze uda mi sie wyrwac cos z piatku i po robocie wyskoczyc..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 cze to moze w przyszlym tyg, w piatek zbieram sie do tykocina na wykopki...pzdr ps wtorek i czwartek kopie jak ktos ma chec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Hej, na łyjend nikt się nie wybiera na wykopki? Przyłaczyłbym się jeśli da radę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawa3 Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 Dominic , ja z Tobą napieram , jutro będę u Ciebie !!!I strzeżcie się złote polmosy!!!!Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulldozer Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Witam Po 28 czerwca mam czas w soboty i niedziele.Mam nadzieję, że do tego czasu nabędę nowy sprzęt, bo stary roszku się popsuł", mały wypadek przy pracy. Jeżeli ktoś chce, to proszę na emila ew. GG 1626585 mozemy się dogadać co i jak. pzdr bulldozer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasal Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam Czy znacie jakieś ciekawe miejsca pod Warszawką ktore warto zobaczyć ? Poszperać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 A mam pytanko : Czy ktoś szukał w Lesie Kabackim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 1.Owszem mogą tam być fanty popowstaniowe" - z opowieścirodzinnych wiem że wywożono tam różności (od strony Powsina)2.O ile się nie mylę Las Kabacki to REZERWAT :). Darz dół - Tomko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 NO wiem że to Rezewrat ale przecież nei bede tam rył raktorkiem :) ja mam tam 10minutek z domku więc dla tego sę pytam że może tam sie udam .Włąsnie z notatek i opowiadań z powistania wiem że są szanse że coś ta mznajde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Większość z tego została już wydobyta i zniszczona (czasy PRL). Teraz można znaleść kupę luda na spacerze i rowerze,straż leśną ,leśniczego i straż miejską a w niektórych miejscach (tyły Auchan ) dostać w ... i stracić wykrywkę. Pozdr.Tomko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.