Skocz do zawartości

wykopki w warszawie

Robert.

Rekomendowane odpowiedzi

hehe ja rowniez bardzo bardzo chetnie sie przylacze i pokopie jakies monetki i inne pierdolki szczegolnie ze od baaardzo dawna nie mialem okazji...Witam Dominic jak sezon?...moze ustawmy sie jakos na najblizszy weekend, tylko kurcze jest malo prawdopodobne ze bede dysponowal transportem :/..Pozdro

witam wszystkich
ja odniedawna mieszkam w warszawie
i chetnie bym tutaj pokopal
moze sie zgadamy wszyscy razem i zorganizujemy jakas wyprawe, ja niestety ten i nastepny wekend mam zajety (zjazd na studjach) ale w tygodniu prawie zawsze dysponuje wolnym czasem, nastepne wekendy po tych 2 najblizszych tez raczej mam wolne,
moze ustalimy jakis termin i miejsce wykopkow
pozdrawiam Robert

Ja również bardzo chętnie - niestety w grę wchodzą raczej popołudnia w tygodniu, bo weekendy generalnie mam zajęte. Dysponuję jakby co transportem na 5 osób i sporym bagażnikiem na fanty :)
panzer74@aster.pl

witam wiec ja w zasadzie tez wole w tyg a najlepiej z rana juz zaczac bo szkoda dnia:)jak niektorzy wiedza auto mam :)to moze jakas decyzja panowie:)pondz rano kto i gdzie np dobre-dobra? w weekend sie urodzinuje wiec nie jade chociaz przez kleszcza bezalko:):):)pzdr

kurcze zazrdoszcze Ci ja niestety od rana w robocie a tydzien bede mial zakrecony jak sloik...w sprzyjajacych warunkach moze uda mi sie wyrwac cos z piatku i po robocie wyskoczyc..Pozdro

Witam
Po 28 czerwca mam czas w soboty i niedziele.Mam nadzieję, że do tego czasu nabędę nowy sprzęt, bo stary roszku się popsuł", mały wypadek przy pracy. Jeżeli ktoś chce, to proszę na emila ew. GG 1626585 mozemy się dogadać co i jak.
pzdr bulldozer

• 5 weeks later...
NO wiem że to Rezewrat ale przecież nei bede tam rył raktorkiem :) ja mam tam 10minutek z domku więc dla tego sę pytam że może tam sie udam .Włąsnie z notatek i opowiadań z powistania wiem że są szanse że coś ta mznajde .

Większość z tego została już wydobyta i zniszczona (czasy PRL). Teraz można znaleść kupę luda na spacerze i rowerze,
straż leśną ,leśniczego i straż miejską a w niektórych miejscach (tyły Auchan ) dostać w ... i stracić wykrywkę.
Pozdr.Tomko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie