Skocz do zawartości

Kto kupił już Garreta ACE 150 ?

krzyżak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ten temat juz jest na forum
garry jest moim zdaniem dobry ale brakuje mu pinpointu...trzeba sie nakopać chwilę szukając celu.
jest to moj pierwszy wykrywacz ale jestem zadowolony na maxa z niego. lekki, nieduży, solidny. brakuje mi regulacji sygnału dzwiękowego bo jest głośny ale zawsze słuchawki są...
  • 3 weeks later...
Napisano
Kupiłem sobie w końcu ten Ace 150 , kiedy testowałem go wczoraj w domu to przwie bez przerwy wydaje sygnał;gdziekolwiek nim poruszyłem.Co Prawda kiedy umieściłem sondę nad monetami lub nożyczkami a nawet złotem to wtedy wydawał inny sygnał.Nie mam doświadczenia z wykrywką na drobnicę i dlatego pytam czy to że on często piszczy jest normalne?
  • 1 month later...
Napisano
dzisiaj kupilem ten wykrywacz i dopiero zdazylem go potestowac w domu : moneta 1gr-10cm, 5zl-15cm na najwyzszej czulosci i all metal. wyniki beznadziejne i jak sie potwierdza sie w terenie to bede reklamowac.
Napisano
bling bling
zero testow w domu, bo to niszczy nerwy :))
Wyskocz z draniem gdzies w nature" i sie pobaw.
Jesli bedziesz mial takie same wyniki to reklamuj!!
Wprawdzie nie mam 150ki, ale takie zasiegi to cos nie tak
pozdro
Napisano
Ja mam ACE150 i jestem zadowolony ale nie do końca.Jeśli chodzi o osiągi to jest dobry.fanty widzi mniej wiecej tak jak whites classic III,sam porównywałem,ale ma kilka wad jak każdy.Dream napisał że brakuje mu pinpointu-to prawda
napisał że jest lekki-prawda,nieduży też prawda ale że solidny to ho ho.Jeżeli ktos chce wiedziec więcej napisze na prv
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie