rzeznik Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Organizator zlotu , Załoga Latebry serdecznie dziękuje wszystkim za udział w XXI Zlocie Eksploratorów HEL 2005.Dziękujemy uczestnikom za przybycie, wzorową postawę, liczny i aktywny udział w całym programie zlotu.Mamy nadzieję że tak jak my, wszyscy uznają ten zlot za udany.Dziękujemy sponsorom, którzy wsparli nas finansowo i rzeczowo, umożliwiając przygotowanie i przeprowadzenie zlotu.Dziękujemy firmie EXPLOSIVE za wspaniałą prelekcję saperską.Dziękujemy Marcinowi Dudkowi za doskonale przeprowadzoną prelekcję i wycieczkę na obiekty militarne.Dziękujemy firmie GOBI, która łaskawym okiem spojrzała na nasze rachunki.Dziękujemy firmie FISKARS za ufundowane nagrody.Dziękujemy firmie KUMMER za pyszne kiełbaski.Dziękujemy firmie DANEX za pomoc w poligrafii.Dziękujemy firmie TALCOMP, za przekazany nam sprzęt poszukiwawczy.Dziękujemy Odkrywcy, za patronat nad zlotem.Dziękujemy firmie PENelektronik za ufundowanie wykrywacza.Dziękujmy Eli i Wiesiowi, za dobre rady, dopingowanie nas do pracy, oraz osobistą pomoc.Piszący te słowa dziękuje wszystkim kolegom z Fundacji i z poza niej za pomoc w przygotowaniu i przeprowadzeniu zlotu.Robert Miryn
wojak33 Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 to ja pozwole sobie jako pierwszy:) wg mnie zlot byl b.fajny szczegolnie ze wzgledu na lokalizacje i dulzszy czas trwania niz zwykle. Z mojej strony dziekuje organizatorom za zlot i wysilek jego zorganizowania!! Napewno nie jest to latwe i trzeba poswiecic sporo swojego czasu by zapiac wszystko na ostatni guzik(wykopany potem na plazy czy w lesie:).Podobalo mi sie poruszanie sie miedzy obiektami spacerkiem i pociagiem czy busem. Zawsze jest problem ze w kawalkadzie samochodow czesc sie pogubi a tak bylo fajnie milo i przyjemnie:) Zlot uwazam za fajny, udany i jestem wdzieczny za jego zorganizowanie! pozdrawiam i dziekuje!
wojak33 Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Coz rzeznik, wyglada na to ze tylko nas dwoch bylo na zlocie:)) tylko jakos w tlumie wczasowiczow w Neptunie nielatwo bylo sie odnalezc:) Moze jednak ktos jeszcze byl na zlocie?:)
muzzy Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Witamwojak33 - jednak nie tylko wy byliście na zlocie :)Zlot był ciekawy, obiekty do zwiedzania robiły wrażenie (zwłaszcza 406).Myślę że jednak łatwo było się odnaleźć patrząc tylko na stroje - dawno chyba nie mieli takiego najazdu plamiaków :)))pozdroMuzzy
Jacek P Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 A już może coś wiadomo gdzie będzie zlot w tym roku?
muzzy Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 WiadomoTegoroczny zlot odbędzie się w pałacu w Jedlince.Więcej na stronie zlotowej - zlot.poszukiwania.plpozdrawiam w imieniu organizatorów.Muzzy
Jacek P Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 To tu będzie zlot???Fajne miejsce. A czy planowana jest jakaś eksplorascja przy pomocy wykrywek?
muzzy Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Tak, zlot odbędzie się w tym pałacu. Na pewno wykrywki będzie można wykorzystać przy okazji kolejnych mistrzostw w eksploracji, co będzie przy okazji - jeszcze nie wiadomo. Wszelkie informacje będą się pojawiały na stronie zlotowej.pozdroMuzzy
Muszkieterka Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Witam, a co się teraz mieści w Pałacu? Czy byłaby w nim możliwość noclegu? I czy uczestnictwo jest odpłatne?Pzdr! Muszkieterka
muzzy Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Część odpowiedzi masz na stronie. Owszem - będzie można spać w pałącu, lub rozmić namiot obok. Uczestnictwo niestety będzie płatne - w cenie będą wejścia na wszystkie obiekty z planu zlotowego. Ile, jeszcze nie wiadomo - wszystkie informacje na bieżąco będą się pojawiać na stronie zlotowej.pozdroMuzzy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.