rzeznik Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Organizator zlotu , Załoga Latebry serdecznie dziękuje wszystkim za udział w XXI Zlocie Eksploratorów HEL 2005.Dziękujemy uczestnikom za przybycie, wzorową postawę, liczny i aktywny udział w całym programie zlotu.Mamy nadzieję że tak jak my, wszyscy uznają ten zlot za udany.Dziękujemy sponsorom, którzy wsparli nas finansowo i rzeczowo, umożliwiając przygotowanie i przeprowadzenie zlotu.Dziękujemy firmie EXPLOSIVE za wspaniałą prelekcję saperską.Dziękujemy Marcinowi Dudkowi za doskonale przeprowadzoną prelekcję i wycieczkę na obiekty militarne.Dziękujemy firmie GOBI, która łaskawym okiem spojrzała na nasze rachunki.Dziękujemy firmie FISKARS za ufundowane nagrody.Dziękujemy firmie KUMMER za pyszne kiełbaski.Dziękujemy firmie DANEX za pomoc w poligrafii.Dziękujemy firmie TALCOMP, za przekazany nam sprzęt poszukiwawczy.Dziękujemy Odkrywcy, za patronat nad zlotem.Dziękujemy firmie PENelektronik za ufundowanie wykrywacza.Dziękujmy Eli i Wiesiowi, za dobre rady, dopingowanie nas do pracy, oraz osobistą pomoc.Piszący te słowa dziękuje wszystkim kolegom z Fundacji i z poza niej za pomoc w przygotowaniu i przeprowadzeniu zlotu.Robert Miryn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojak33 Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 to ja pozwole sobie jako pierwszy:) wg mnie zlot byl b.fajny szczegolnie ze wzgledu na lokalizacje i dulzszy czas trwania niz zwykle. Z mojej strony dziekuje organizatorom za zlot i wysilek jego zorganizowania!! Napewno nie jest to latwe i trzeba poswiecic sporo swojego czasu by zapiac wszystko na ostatni guzik(wykopany potem na plazy czy w lesie:).Podobalo mi sie poruszanie sie miedzy obiektami spacerkiem i pociagiem czy busem. Zawsze jest problem ze w kawalkadzie samochodow czesc sie pogubi a tak bylo fajnie milo i przyjemnie:) Zlot uwazam za fajny, udany i jestem wdzieczny za jego zorganizowanie! pozdrawiam i dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojak33 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Coz rzeznik, wyglada na to ze tylko nas dwoch bylo na zlocie:)) tylko jakos w tlumie wczasowiczow w Neptunie nielatwo bylo sie odnalezc:) Moze jednak ktos jeszcze byl na zlocie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzzy Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Witamwojak33 - jednak nie tylko wy byliście na zlocie :)Zlot był ciekawy, obiekty do zwiedzania robiły wrażenie (zwłaszcza 406).Myślę że jednak łatwo było się odnaleźć patrząc tylko na stroje - dawno chyba nie mieli takiego najazdu plamiaków :)))pozdroMuzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 A już może coś wiadomo gdzie będzie zlot w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzzy Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 WiadomoTegoroczny zlot odbędzie się w pałacu w Jedlince.Więcej na stronie zlotowej - zlot.poszukiwania.plpozdrawiam w imieniu organizatorów.Muzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 To tu będzie zlot???Fajne miejsce. A czy planowana jest jakaś eksplorascja przy pomocy wykrywek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzzy Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Tak, zlot odbędzie się w tym pałacu. Na pewno wykrywki będzie można wykorzystać przy okazji kolejnych mistrzostw w eksploracji, co będzie przy okazji - jeszcze nie wiadomo. Wszelkie informacje będą się pojawiały na stronie zlotowej.pozdroMuzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Witam, a co się teraz mieści w Pałacu? Czy byłaby w nim możliwość noclegu? I czy uczestnictwo jest odpłatne?Pzdr! Muszkieterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzzy Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Część odpowiedzi masz na stronie. Owszem - będzie można spać w pałącu, lub rozmić namiot obok. Uczestnictwo niestety będzie płatne - w cenie będą wejścia na wszystkie obiekty z planu zlotowego. Ile, jeszcze nie wiadomo - wszystkie informacje na bieżąco będą się pojawiać na stronie zlotowej.pozdroMuzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.