Gość Napisano 12 Marzec 2002 Napisano 12 Marzec 2002 Czy ktoś ma aktualne info na powyższy temat. Oglądałem na giełdzie rożne takie wykopki, deaktywowane przez korozję, ceny nawet przystępne. Co o tym sądzicie? Jak jest wolny obrót, to chyba można sobie kupić i mieć, czy też policja ma w nosie i potem piszą o kolekcjonerach mafiosach? A może to oni sami handlują?
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Napisano 12 Marzec 2002 z tego co wiem to trzeba mieć papier od policji - że toto nie strzela (:-))))))
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Napisano 12 Marzec 2002 Niebawem będzie nowelizowana ustawa o broni i amunicji - może coś ustawodawca wymyśli w temacie deco.Hartmann
Gość Napisano 13 Marzec 2002 Napisano 13 Marzec 2002 Pan Stanisław Trzyma rękę na pulsie,jak co będzie wiadomo to dam znać.Sam jestem żywotnie zainteresowany.Hartmann
Gość Napisano 14 Marzec 2002 Napisano 14 Marzec 2002 a czy taki granacik sprzedawany na aukcjach można nazwać deko <http://www.vatera.pl/item/view/?cod=615182>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.