Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 Czy ktoś ma aktualne info na powyższy temat. Oglądałem na giełdzie rożne takie wykopki, deaktywowane przez korozję, ceny nawet przystępne. Co o tym sądzicie? Jak jest wolny obrót, to chyba można sobie kupić i mieć, czy też policja ma w nosie i potem piszą o kolekcjonerach mafiosach? A może to oni sami handlują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 z tego co wiem to trzeba mieć papier od policji - że toto nie strzela (:-)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 Niebawem będzie nowelizowana ustawa o broni i amunicji - może coś ustawodawca wymyśli w temacie deco.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 tak ale na pewno na niekorzyść kolekcjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 Nie do końca Past,nie do końca.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 A znasz jakieś szczegóły!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marzec 2002 Share Napisano 13 Marzec 2002 Pan Stanisław Trzyma rękę na pulsie,jak co będzie wiadomo to dam znać.Sam jestem żywotnie zainteresowany.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marzec 2002 Share Napisano 13 Marzec 2002 odbrzy by było i obym się mylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marzec 2002 Share Napisano 14 Marzec 2002 a czy taki granacik sprzedawany na aukcjach można nazwać deko <http://www.vatera.pl/item/view/?cod=615182> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.