Hansdekawka Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 Witam, w ubiegłym tygodniu w czwartek 28 kwietnia TV Polonia nadała program z cyklu ZAPROSZENIE o MRU i inscenizacji Boryszyn 2004 itd.Czy ktoś to może nagrał???Poszukuję kopi tego programu.Pozdrawiam, Hansdekawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Jak znajdziesz to tez poprosze o kontakt i kopię, bo także nie widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 danielcio ,ja widziałem i dlatego chcę mieć kopię.A jak Tobie zrobię kopię, to ją pewnie zgubisz tak jak szwagra w Cigacicach.Lepiej wyślę Ci to mailem a Ty se wgraj na twardy.Twardego chyba nie zgubisz,chociaż kto Cię wie,szwagier większy i zgubiłeś ;-)Pozdrawiam oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 szwagier obły bardziej i dlatego go zgubiłem. :)) Czekam na info w sprawie filmiku.Z góry dzięki.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 przeczytałem właśnie, ze bedziesz w Boryszynie Hansdekawka, jako kto? Bierzesz udział w inscenizacji? Pozdr.Danielcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 danielcio,będę w Boryszynie, razem z synem będziemy gromić szkopów,a moja córka będzie nam opatrywać ewentualne rany.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 o kurcze, czyli czyżby czekała mnie przysłowiowa kulka w łeb???, czy może jakies względy mnie okażesz??Pozdrowionka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Maj 2005 Autor Share Napisano 6 Maj 2005 danielcio,normalnie rzecz biorąc jako radziecki żołnierz nie okazuję żadnych względów faszystom.Mogłeś to zobaczyć w Cigacicach w styczniu.Poza tym,nie kulka w łeb,tylko kulka w tył łba ;-]A bierzesz udział w Botyszynie???pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 nie biore udziału w inscenizacji, gdyż za późno się zorientowałem.A jak Flibert napisał, juz niemców jest komplet. Jednak jade na Boryszyn.Jak masz chętkę na korespondencje podaje mejla i serdecznie zapraszam - danielcio@tlen.pl.PS. w Cigacicach byłem widziałem jak ruskie ataken robiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.