Skocz do zawartości

jakie są szanse, pomóżcie!!

ZnaChoR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
po dłuższej zimowej przerwie znów jestem w temacie!!
mam taki problem, moją miejscówką jest piękny bukowy lasek o powierzchni jakichś 200 metrów kwadratowych!!od jakiego miejsca zaczne swoje poszukiwania to w promieniu metraa kwadratowego znajduje łuski od mausera, jest ich w brud.Znajduje się tam też wzniesienie na którym jest pełno łyżek z polskich granatów obronnych wz.34.napraawde co przejde jakieś 2 lub 3 metry to znajduje polskie łuski, praawie że same Norblinki.jest tam dużo dołów które przypominają mi pozycje flaków obrony przeciwlotniczej, po drugiej stronie drogi(mojej miejscówki) znajduje sieć okopów i linii strzeleckich w których znajduje czechosłowackie łuski.w mojej miejscówce gdzie znajduje polskie łuski i łyżki od granatów, trafiają się także polskie guziki z orłem bez korony.cały czas szukam tam z dyskryminacją.Powiedzcie mi czy warto kopać, i czy są jakieś szanse żeby coś znaleźć bez dyskryminacji??czyli czy kopać każdy sygnał jaki napotkam, nieużywając dyskryminacji??czy są duże szanse że oprócz łusek znajdę tam jakieś skrzynki ammo, destrukty jakiejś broni lub bagnety i inne militaria??pomóżcie mi w tym dylemacie i jakie są wasze odczucia na ten temat!!
być może jest to śmieszny temat ale dla mnie naprawde jest to bardzo ważne!!
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Jeżeli tam nie ma współczesnych śmieci to kopałbym bez dyskryminacji.Ale ostrożnie,mogą tam być bardziej rozrywkowe trofea.Powodzenia.
Napisano
jakis miesiac temu bylem na miejscowce gdzie sa doslownie setki dolkow glebokich jak i plytkich kopalem w totalnie przerytym stanowisku piszczala zlapala wielki sygnal pod sama darnia jakie 5cm glebokowsci ...wyszedl sliczny mauser czeski :)widocznie inni go omijali myslac ze to jakis smiec na wierzchu:) zreszta zawsze sprawdzam kazdy sygnal:)na twoim miejscu bym kopal
pozdro
Napisano
nio to mnie troche na duchu podnieśliście!!jutro napisze jak coś znajde i może jakieś fotki będą!! :-)
pozdr.ZnaChoR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie