simon07 Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 Cześć - tu wędrowny kopacz z Suwałk. Mam pytanie do ludzi z Trójmiasta. Przez tydzień będę w Waszych okolicach praktycznie całymi dniami się nudził. Praca i wizyta u dziewczyny, która dzionki spędza na studiowaniu pilnym. W związku z tym, że będę miał dużo czasu w dzień chciałbym wprosić się do kogoś na kopanko. Bez tego uschnę. Nie chodzi tu o zdradzanie swoich miejscówek itd. ... Mam prośbę, żeby ktoś zabrał mnie w plener. Ja tamtych okolic niestety zupełnie nie znam. Odwdzięczę się zaproszeniem na Suwalszczyznę. W bardzo fantonośnym miejscu. Z bardzo swojskim samogończikom.Jak coś - simon07@o2.plMam samochód.Pozdro i dzięki.
JackP Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Witam zobacz na stronę http://www.eksploracja.hosted.pl/daj znać jak będzesz w TrójmieścieJacek
simon07 Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 Super stronka - w Trójmieście będę od poniedziałku 9 V do niedzieli 15 V. Napisz proszę na priva - simon07@o2.plDzięki - Pozdro.Simon
simon07 Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 I nic - zima - siedzę w Sopocie i nikt nie chce się mną zaopiekować - szkoda......................... U nas - na Suwalszczyźnie ciut większa gościnność..... Trudno.
JackP Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 No sorry nikt nie przywitał ciebie chlebem i solą :)Tak na serio nie chodzi o gościnnoś tylko o czas kiedy jesteś w Trójmieście pod koniec tygodnia jest więcej dostępnych osób - super pogoda co ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.