simon07 Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Cześć - tu wędrowny kopacz z Suwałk. Mam pytanie do ludzi z Trójmiasta. Przez tydzień będę w Waszych okolicach praktycznie całymi dniami się nudził. Praca i wizyta u dziewczyny, która dzionki spędza na studiowaniu pilnym. W związku z tym, że będę miał dużo czasu w dzień chciałbym wprosić się do kogoś na kopanko. Bez tego uschnę. Nie chodzi tu o zdradzanie swoich miejscówek itd. ... Mam prośbę, żeby ktoś zabrał mnie w plener. Ja tamtych okolic niestety zupełnie nie znam. Odwdzięczę się zaproszeniem na Suwalszczyznę. W bardzo fantonośnym miejscu. Z bardzo swojskim samogończikom.Jak coś - simon07@o2.plMam samochód.Pozdro i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackP Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Witam zobacz na stronę http://www.eksploracja.hosted.pl/daj znać jak będzesz w TrójmieścieJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Super stronka - w Trójmieście będę od poniedziałku 9 V do niedzieli 15 V. Napisz proszę na priva - simon07@o2.plDzięki - Pozdro.Simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 I nic - zima - siedzę w Sopocie i nikt nie chce się mną zaopiekować - szkoda......................... U nas - na Suwalszczyźnie ciut większa gościnność..... Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackP Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 No sorry nikt nie przywitał ciebie chlebem i solą :)Tak na serio nie chodzi o gościnnoś tylko o czas kiedy jesteś w Trójmieście pod koniec tygodnia jest więcej dostępnych osób - super pogoda co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.