idiota Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Witam.Zakupilem niedawno na allegro skorupe granatu F1 (wykopek) Po wyczyszczeniu, zaszpachlowaniu, pomalowaniu suszyl sie (goraco bylo)... wzialem go i z wnetrza wylal sie plyn, ktory zastygl mi na wykladzinie!!! :(Substancja jest brazowa (moze z powodu moczenia w ropie), wlasnosci parafiny, pali sie kiepsko. Czy to to, co mysle, ze to jest? :)Kolo pewnie wytopil go ze srodka, ale reszta pozostala jako nalot.Jak pozbyc sie resztek tego tak, zeby smutni panowie w niebieskich marynarkach nie mieli do mnie pretensji.To nie jest pytanie o rozbrajanie czegokolwiek Panie Bociek!!!Pozdro.Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Na bank to jest to.jak sam piszesz temperatura zrobiła swoje.współczuję czyszczenia dywanu.w razie nalotu znajdą śladowe ilości i już Cię mają.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 a nie ma jakiegos srodka, ktory mi to rozpusci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 jeśli to jest o" to możesz użyć acetonu do wypłukania.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Dzieki. Aceton dal rade :)Swoja droga kolo od którego to kupilem na allegro, troche mnie tym zaskoczyl :)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.