Nowy szukacz Napisano 18 Luty 2003 Autor Napisano 18 Luty 2003 Czesc!!!Potrzebuje wykroje munduru zolnierza niemieckiego z wrzesnia 39 a tak wogule to przyjme wszystkie jakie mi mozecie wyslac.Bo chcial bym sobie taki uszyc a krawiec powiedzial ze kiedys szyl mundury dla wojska ale bez wykroju to ani rusz.:) Dzieki.
Gość Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Masz szczęście, bo mój kolega jak powiedział jaki mundur chce szyć, to krawiec go za klapy i myk za drzwi ;-))Pozdrawiam
Gość Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Szkoda, że nie dał po ry.u. Mundur stary możesz mieć gratis. Za granicą trwa non stop nabór do bundesligi.Droga wolna.W Polsce chodzi się tylko w polskich mundurach!
Gość Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Pogadaj ze Stanislawem Mikulskim, albo Emilem Karewiczem - w zaleznosci od formacji, ktorej mundur Ci sie bardziej podoba ;-))) Pewnie maja jeszcze w szafach, chyba ze mole byly szybsze.Jest w tych mundurach to coś"... Ale jeden warunek: nie wszyscy pasują twarzowo. Ja na ten przyklad w zyciu bym roli Niemca w filmie nie dostal... wrecz przeciwnie.A moze jakis wiekszy teatr ma na zbyciu, albo przynajmniej wykroje do tego?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.