Skocz do zawartości

Compass Coinscanner Pro

Radi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Jestem posiadaczem-używaczem wykrywacza Compass XP-350 Meter. Urządzenie jest z drugiej ręki po jednym sezonie. Natomiast ja jestem na pierwszym sezonie, wobec tego moja opinia nie będzie obiektywna. Prowadzę poszukiwania guzików na terenach po obozowych. Teren jest mocno zaśmiecony. Fanty leżą średnio na głębokości do 15-20 cm. Pracuję tylko na dyskryminacji i efekty są bardzo zadawalające (mnie). Zdarza się że urządzenie wskazuje duże elementy stalowe jako metal kolorowy, natomiast drobnica stalowa jest odrzucana bardzo dobrze. Wiele zależy od kąta prowadzenia sondy w stosunku do przedmiotu (obchodzę do okoła niepewny sygnał, czasami pomaga np. daje pewność wskazania). Jestem zadowolony z Compass-a, jak kolwiek nie mam dużego doświadczenia (na razie) w tym temacie.
Pozdrowienia.
Napisano
Czesc, dzięki za Twój post. Wygląda na to, że wykrywacz na który się w końcu zdecydowałem nie cieszy się popularnością wśród poszukiwaczy. Mam tylko nadzieję, że nie ze względu na jakość i osiągi. W terenie przetestuje go dopiero końcem maja. Czytałem że bardzo dobrze sprawuje się w bardzo mineralizowanym gruncie, zobaczymy. Miałem do wyboru Coinscannera i Tesoro Cortez, ale myślę, że ten będzie dla mnie przyjaźniejszy" w obsłudze.
Pozdrawiam.
Radi
Napisano
Jesli mam cos napisac o wykrywaczu Compass Coin scaner pro to napisze ze chce sprzedac.Dalem ogloszenie w dziale ogloszenia a wiecej napisze tobie na prv bo zaraz powiedza ze reklamuje cos.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie