haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam drogich kolegów!Chciałem spytać co sądzicie o sprzęcie : FISHER:1225-X, LUB 1226-X ?Obecnie posiadam HS-3, ale to już nie to! Myślę o wymianie go na coś innego,dobrego na militaria i drobnicę kolorową.Z tego co wiem to sprzęt lepszej klasy ma coś takiego, jak funkcję ALL METAL i COLOUR METAL -i tego mi brakuje!Czy te modele FISHERA są uniwersalne?Jak się sprawdzają?Może ktoś poleci mi coś innego do 2tys?! Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA PORADY!
razdwatrzy5 Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 Smętek jaki jest każdy widzi:), ale na moje oko ma jedną poważną zaletę-zmusza do kopania wszystkiego co zasygnalizuje, czasami jest to przypadłość która rozpala do białości, szczególnie w bardziej zaśmieconym terenie, ale jaka satysfakcja, jak wchodzi się w dołek po c.scopie,który mówi że jest tam sama rdza i wygrzebuje się jakieś kolorowe fanty.:)
Monti Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 Z nowości polskich to Bartek4 i Rutus Solaris. Oba mają funkcję ALL METAL i COLOUR METAL".pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.