der K. Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 WitamOstatnio wyszła mi taka monetka..Może ktoś będzie wiedział o niej coś więcej?Pzdr der K.
der K. Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 I druga strona ,jedyne co wypatrzyłem to coś na kształt strzałki...
der K. Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Napisano 29 Lipiec 2005 WitamTa sama monetka po odpraniu...może teraz ktoś coś wymyśli.Pozdrawiam der K.
milbas Napisano 1 Sierpień 2005 Napisano 1 Sierpień 2005 Sory nie wiem co to za monetka - mam tylko pytanie - czym ją odprałeś"??? JAk dla mnie rewelacyjnie się wyczyściła.PozdrawiamMILBAS
der K. Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Napisano 2 Sierpień 2005 WitamW tym konkretnym przypadku kuracja polegała na 3 miesięcznym moczeniu w oliwie z oliwek następnie noc + kawałek dnia moczenia w soku z cytryny.Co jakiś czas przecierana pędzelkiem.Pozdrawiam der K.Monetka już zidentyfikowana ,na innym forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.