rav79 Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Napisano 18 Kwiecień 2005 Witam!!!Zacząłem niedawno zabawę w kopanie w ziemi. W wakacje ruszam na parę dni na mazury i chętnie coś bym tam po lasach pokopał. Jakby był ktoś zainteresowany kto też się chce wspólnie w wykopki pobawić i browarem opoić ;)....Dysponuje pseudo-terenowym autem bez dachu i wykrywką PI w najprostszym wydaniu ;) nie za bardzo się też orientuję gdzie szukać... dobrze by było jakby ktoś był z kobietą, która razem z moją by mogła w tym czasie piwo w jeziorze schłodzić i grilla rozpalić ;)Pozdrawiamgg 2505330
osterode Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 czołem rav79!w który region mazur się zapuszczasz??pozdro
rav79 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 WitamMam zamiar objechać tereny Szczytna, Giżycka, Olsztyna i dalej na zachód w kierunku Malborka. Może w międzyczasie uda mi się ustalić gdzie warto by jeszcze pojechać.PozdrawiamRafał
wernet Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 witam byłem w regionie Szczytna narobiłem kilometrów i jest tem wielka pustka . Wiec niema sęsu tem szukac.
rav79 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 Czy mówisz może o szczycieńskiej pozycji leśnej??Nie ma tam czego szukać??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.