Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Witam, dziś znalazłem magazynek od parabellum z resztkami dokumentu w środku, nie zabrałem ze sobą żadnego szczelnego opakowania by go (a raczej resztki, zachowała się w zasadzie tylko widoczna na małym skrawku pieczęć) tam umieścić zanim zdążyłem wrócić do domu wysechł i nic już prawie nie widać. Czy można czymś go tak odświeżyć by choć na chwilę w celu utrwalenia na foto był widoczny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Spróbuj odczytać w świetle UV (tester do banknotów).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Spróbuję, tylko nie wiem czy od kogoś uda mi się użyczyć;-)Dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Idz do spozywczaka i popros na chwile hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 To już lepiej na dicho tam od groma UV i jeszcze jakie xiężniczki!:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.