Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Witam, dziś znalazłem magazynek od parabellum z resztkami dokumentu w środku, nie zabrałem ze sobą żadnego szczelnego opakowania by go (a raczej resztki, zachowała się w zasadzie tylko widoczna na małym skrawku pieczęć) tam umieścić zanim zdążyłem wrócić do domu wysechł i nic już prawie nie widać. Czy można czymś go tak odświeżyć by choć na chwilę w celu utrwalenia na foto był widoczny??
Cyrograf15 Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Spróbuj odczytać w świetle UV (tester do banknotów).Wojtek
Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Spróbuję, tylko nie wiem czy od kogoś uda mi się użyczyć;-)Dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam
KudłatyHD Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 Idz do spozywczaka i popros na chwile hehehe
Wraith Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Napisano 18 Kwiecień 2005 To już lepiej na dicho tam od groma UV i jeszcze jakie xiężniczki!:-D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.